Főoldal > AKTUÁLIS > Óriási változáson esett át Britney Spears

Óriási változáson esett át Britney Spears

sztártáplálkozás
0

Írta: and

Hol van már a tüneményes, szőke kislány, aki azt énekelte, hogy Hit Me Baby One More Time, vagy az a zűrzavaros &

Hol van már a tüneményes, szőke kislány, aki azt énekelte, hogy Hit Me Baby One More Time, vagy az a zűrzavaros életű anyuka, aki kopaszra borotváltatta a haját? Nos, ha Britney Spearsre nézünk, jól láthatjuk, hogy mindez már a múlté: a híresség ugyanis szemmel láthatóan megváltozott az utóbbi időben.

Ez nemcsak viselkedésére, hanem természetesen külsejére is vonatkozik: az énekesnő Elton John nemrég rendezett jótékonysági partiján mutatta be a világnak új frizuráját. Britney a közelmúltban csokibarnára festette tincseit, ami nemcsak szerinte, hanem sok rajongója szerint is remek választás volt. 

A kétgyermekes sztáranyuka egyébként egy Michael Cinco Couture estélyit viselt a partin, ám sem a ruha szépsége, sem anyagának csillogása, sem pedig az igencsak mély dekoltázs nem vonta el a meghívottak és fotósok figyelmét Britney új hajszínéről.

A pletykák szerint az énekesnő frizuraváltoztatásának köze lehet ahhoz is, hogy januárban szakított vőlegényével, Jason Trawickkel, de máris új szerelme van. A férfiről csak annyit lehet tudni, hogy Davidnek hívják, egy jogi ügyekkel foglalkozó cégnél dolgozik, és a Valentin-napot már együtt ünnepelték egy japán étteremben.

britney2.jpg ()

 

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A 31 éves világsztár egyébként is odavan a keleti konyháért, a sushi például nagy kedvence. Ezeket a finomságokat nemcsak az ízük miatt szereti, hanem azért is, mert nagyon egészségesek.

Britney a hétköznapokon körülbelül 1500 kalóriát visz be a szervezetébe, és ezt igyekszik arányosan elosztani. Rendszeresen étkezik, általában 2-3 óránként eszik valamit, ami megakadályozza abban, hogy hirtelen rátörjön az éhségérzet, és bármit befaljon, ami az útjába kerül.

Kedvencei a már említett japán konyha specialitásai mellett a halfélék, a sovány csirkehús, a brokkoli és az avokádó. A gyorséttermi kosztokat is nagyon szereti, de igyekszik ezeket minden héten csak egy-egy napon fogyasztani. Ilyenkor bármit megeszik, amit csak megkíván, de arra ügyel, hogy 5-6 étkezés helyett csak háromszor egyen, nem túl nagy adagokat.

A sztárt sokan bírálták, amikor az X-Faktor mentoraként elég drasztikus módszert választott, hogy megszabaduljon néhány kilótól. Pár napig az ételeket gyümölcslevekkel helyettesítette, de a hírek szerint hamar visszaszokott a szilárd táplálékra.

Az elfogyasztott kalóriákat pedig kemény edzésekkel dolgozta le, és azóta is rendszeresen sportol. Bennfentesek szerint szinte minden nap több órát mozog: a kardiógyakorlatok után súlyzós edzéseket és felüléseket is végez, illetve ha ideje engedi, tánccal is tesz szuper alakja megőrzéséért.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X