Főoldal > AKTUÁLIS > Babát vár vagy hízott Kate Moss?

Babát vár vagy hízott Kate Moss?

babafogyáshashízáspocaksztár
0

Írta: and

Kate Moss vékonyságával, illetve rock and roll életformájával szerzett magának hírnevet, &

Kate Moss vékonyságával, illetve rock and roll életformájával szerzett magának hírnevet, ám a közelmúltban alaposan meglepte a nézelődőket és a fotósokat: a szupermodell ibizai vakációján büszkén mutatta meg a megszokottnál jóval nőiesebb alakját.

Sőt, a híresség meg sem próbálta eltakarni pocakja tájékát, aminek furcsa gömbölyödése azonnal okot adott a pletykákra. Most világszerte azt találgatják a lapok és a kíváncsiskodók, hogy vajon összejött-e a várva várt kisbaba a modellnek és férjének.

Kate tavaly ment feleségül rocksztár kedveséhez, Jamie Hince-hez, és mint akkor a Wellness Cafe is megírta, nemcsak sokkal kiegyensúlyozottabb lett, hanem megtanult odafigyelni magára – főleg az egészségére.

kate2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Ennek két alapvető pillére a rendszeres és egészséges táplálkozás, illetve a sport, és a sztár igyekszik mindkettőt betartani. Az viszont könnyen lehet, hogy nyáron ezeket kicsit lazábban vette, mint általában, ezért felszaladt rá néhány kiló, de annyi biztos, hogy egyelőre nem erősítette meg, hogy babát várna.

A 38 éves világsztár nagyon vágyik arra, hogy 10 éves kislánya, Lila Grace kistestvért kaphasson, de tudja, hogy ez csak akkor teljesülhet, ha ő egészségesen él. Ezért már egy ideje sokkal komolyabban veszi egészsége megőrzését, mint eddig bármikor: próbál kevesebbet dohányozni, és a rendszeres italozást is alkalmankénti alkoholfogyasztássá minősítette át, olyankor is csupán egy-két vodkát gurít le friss citrommal.

Korábbi kalóriaszegény diétáját pedig egy jóval tápanyagdúsabb étrendre cserélte, melynek értelmében reggelire általában gyümölcsöt, probiotikus joghurtot és egy szelet teljes kiőrlésű pirítóst eszik, ebédre és vacsorára pedig sovány húst, például grillcsirkét vagy halat sok salátával.

Kate a nap folyamán kis adag ételeket fogyaszt, de a zsíros és sült falatkákat mindig kerüli – részben, mert ezeket egészségtelennek tartja, illetve azt is észrevette, hogy a bőre is zsírosabb és pattanásos lesz ezektől.

A 169 cm magas Kate a sporttal sem áll hadilábon: heti négy alkalommal sportol, alkalmanként másfél órát. Ez egyrészt intenzív kardió, például futás, spinning, lépcsőzés vagy ugrókötelezés, másrészt súlyzós gyakorlatok elegye.

A parfümtervezőként és stílusikonként is ismert sztár a jóga és a Pilates nagy rajongója is, ezekre igyekszik hetente eljárni. A jógaórákat pedig szívesen fejezi be egy kis meditációval, ami nemcsak relaxálni segít, hanem abban is, hogy egyensúlyba hozza testét, lelkét és szellemét.

Kate arcfrissítő szépségtippjei

Egy külföldi weboldal szerint a modell víz helyett meleg tejjel mossa az arcát. Számára bevált arcfrissítő tipp még a jéghideg víz uborkával, kedvenc hidratáló krémje és egy-egy kiadós alvás is: igyekszik minden éjjel legalább nyolc órát pihenni.  

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X