Főoldal > AKTUÁLIS > Hihetetlen átalakulás: borzalmasan fest az egykor gyönyörű énekesnő

Hihetetlen átalakulás: borzalmasan fest az egykor gyönyörű énekesnő

diétafogyáshízássztár
0

Írta: and

A 19 éves színész-énekesnő, Miley Cyrus rendre úgy viselkedik, mintha sosem lett volna a Disney üdvösk&

A 19 éves színész-énekesnő, Miley Cyrus rendre úgy viselkedik, mintha sosem lett volna a Disney üdvöskéje, illetve a gyerekek és tinik példaképeként szolgáló Hannah Montana sem létezett volna.

A fiatal híresség ugyanis nemcsak azzal sokkolja a világot, hogy állítólag nem mindig mond nemet a füves cigarettára, az alkoholra, és szexi fotói posztolására, hanem külsejének extrém változásaival is rendre megdöbbenti rajongóit: legutóbb szőke Twiggy-frizurával kapták őt lencsevégre New York City-ben.

A sztár most sokak szerint túllőtt a célon, emellett új külseje egyáltalán nem áll jól neki. Mások szerint passzol ugyan bohém és lázadó személyiségéhez, de úgy érzik, Miley sokkal szebb és csajosabb volt hosszú, barna fürtjeivel.

miley3.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Egyébként nem ez az első változás, amit idén megfigyelhettünk az énekesnőn: több külföldi lap is megírta, hogy – valószínűleg Liam Hemsworth-höz fűződő érzelmei és boldog párkapcsolatuk miatt – felszedett 7-8 kilót. Majd arról cikkeztek a magazinok, hogy látványosan lefogyott.

És bár Miley korábban azt nyilatkozta a sajtónak, hogy a pluszkilókkal együtt is büszke volt a testére, és boldognak, nőiesnek érezte magát, az utóbbi időben sokkal fittebb és energikusabb lett.

Ennek egyik oka, hogy hetente 5-6 alkalommal edzett együtt a Pilates-guru Mari Winsorral. Az edzéseknek köszönhetően pedig nemcsak fittebb és erősebb lett, hanem javult a testtartása, és hasizmait is még szuperebb formába hozta.

A 19 éves extravagáns sztár egyébként a kardió edzések nagy rajongója is, ezért valószínűleg a testét átmozgató Pilates órák után önszorgalomból még bicajozott, úszott, futott vagy lépcsőzött egy kicsit.

Ami az étkezést illeti, az énekesnő sokáig az 5 faktoros diéta szerint táplálkozott, melynek értelmében napi öt étkezést iktatott be. Ezek során viszi be szervezetébe a rostokat és ballasztanyagokat, fehérjéket, vizet, kevés zsírt és szénhidrátot.

A híresség viszont némi változtatásra kényszerült az étrendjében, mivel elmondása szerint kiderült róla, hogy laktózérzékeny, vagyis az elfogyasztott tejben lévő tejcukor nem szívódik fel szervezetében. Ez számos egészségügyi problémához vezethet, ha nem ismerik fel időben.

Szerencsére ez Miley számára sem jelenti azt, hogy többé nem ihat tejet és le kell mondania kedvenc tejtermékeiről, hiszen ma már számos laktózmentes változat létezik, melyek olykor még finomabbak is a hagyományos társaiknál.

Fotó: Miley Cyrus/Twitter


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X