Főoldal > AKTUÁLIS > Megéheztél? Válogass Heidi Klum kedvenc csemegéi közül

Megéheztél? Válogass Heidi Klum kedvenc csemegéi közül

diétakukoricameznasinass
0

Írta: and

Heidi Klum négy gyerkőc után is elképesztő formában van, amit részben a rendszeres edzéseknek és a tudatos táplálkozásnak köszönhet. De nemcsak a főétkezéseknél szed egészséges ételeket a tányérjára, hanem a nassolásnál is tisztában van azzal, hogy olyan finomságokat kell választania, melyekkel éhségérzete elmúlik, alakja pedig szuper marad. Heidi az egyik külföldi magazinnak árulta el, melyek […]

Heidi Klum négy gyerkőc után is elképesztő formában van, amit részben a rendszeres edzéseknek és a tudatos táplálkozásnak köszönhet. De nemcsak a főétkezéseknél szed egészséges ételeket a tányérjára, hanem a nassolásnál is tisztában van azzal, hogy olyan finomságokat kell választania, melyekkel éhségérzete elmúlik, alakja pedig szuper marad.

Heidi az egyik külföldi magazinnak árulta el, melyek a kedvenc csemegéi, melyek közül te is bátran és lelkiismeret-furdalás nélkül válogathatsz.

1. Nyers mandula

„A nyers mandula az egyik kedvenc nasim. Egy maroknyi elég ahhoz, hogy ne törjön rám a farkaséhség a következő étkezésig” – mondta a szupermodell.

2. Banán chips

Heidi másik nagy kedvencei az aszalt banánfalatkák, melyek nemcsak finomak, ropogósak és laktatóak, hanem egészségesek is. Ráadásul 20 gramm elfogyasztásával csak 50 kalóriát viszel be a szervezetedbe.

3. Brie sajt

„Tudom, hogy nagyon bizarr, de nemcsak azért szeretem a brie sajtot, mert maga a sajt finom, hanem azért is, mert a külső része szerintem még finomabb, mint a krémes belső rész” – árulta el.

heidi2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

4. Pattogatott kukorica

A sztáranyuka szívesen belemarkol egy-egy adag friss pattogatott kukoricába, de szívesebben választja a sós, mint a vajas verziót, hiszen az előbbinek kisebb a kalóriatartalma.

5. Görög joghurt

„Proteinben gazdag finomság, ami tökéletesen eltelít – nincs is jobb uzsonna a görög joghurtnál” – mondta Heidi.

6. Méz

A sztáranyuka nemcsak ételek és italok édesítésére használja a mézet, hanem akkor is megeszik egy kanálnyit, ha valami édességre vágyik.

7. Nutella

„Egyszerűen imádom ezt a csokis-mogyorós finomságot. Olykor a reggeli pirítósomra kenem, máskor nap közben kapok be belőle egy kanálnyit. De legszívesebben az üvegből enném, annyira szeretem!” – árulta el.

8. Sonkás csokoládé

A sztár imádja a sonkát és a csokit is, ezért amikor felfedezte a Mo’s Bacon Bar névre keresztelt finomságot, azonnal függővé vált. „Ez a kombináció számomra ellenállhatatlan, szóval ha elkezdek egy táblával majszolni, alig tudom abbahagyni” – vallotta be.

9. Tejeskávé

„Minden elfoglalt anyukának szüksége van arra, hogy egy-egy finom kávéval indítsa be a napot, ami számomra a cafe latte” – mondta.

10. Ásványvíz

Heidi kedvenc szomjoltója a frissítő szénsavmentes ásványvíz, amiből egy nap alatt két litert is elfogyaszt.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X