Főoldal > AKTUÁLIS > 5 tuti tipp: így marad bombázó a szupermodell Anne Vyalitsyna

5 tuti tipp: így marad bombázó a szupermodell Anne Vyalitsyna

diétakarcsúmodellmozgásszénhidrát
0

Írta: and

Anne Vyalitsyna nevét talán te is akkor jegyezted meg, amikor a Victoria’s Secret angyala Adam Levine-nel randizott. A divatszakma

Anne Vyalitsyna nevét talán te is akkor jegyezted meg, amikor a Victoria’s Secret angyala Adam Levine-nel randizott. A divatszakma és a modell számos rajongója viszont nem a Maroon 5 frontemberéhez fűződő kapcsolata miatt tanulta meg a szépség teljes nevét, hanem kisugárzása, természetessége és persze szuper alakja miatt is.

Anne V nem csinál titkot abból, hogy odafigyel a rendszeres mozgásra és az egészséges ételek fogyasztására. Arról, hogy pontosan milyen tuti módszerekkel őrzi vonalait, nemrég az edzője, Justin Gelband mesélt a sajtónak.

1. Az vagy, amit megeszel!

„Az ételek a legfontosabbak. Biztosan te is ismered a mondást, mely szerint az vagy, amit megeszel. Én is ezt szoktam tanácsolni a modelleknek, így Anne-nel is sokat beszélgettem a helyes étkezés és az egészséges ételek fontosságáról. Neked is azt tanácsolnám, hogy az első és legfontosabb lépés: ne tömd a testedbe azokat a dolgokat, amikre semmi szükség! Ne egyél cukrot, túl sok sót, ne fogyassz alkoholt és limitáld a szénhidrátok bevitelét” – mondta a sztártréner.

anne2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

2. Ne hagyd el teljesen a szénhidrátokat!

Sokan a gyors és látványos fogyás érdekében leállnak a szénhidrátok fogyasztásával, ami Justin Gelband szerint súlyos hiba. „A szervezetednek ezekre is szüksége van, mert ha nem kapja meg legalább a minimális mennyiséget, úgy érzed majd, minden erőd elhagyott. De kenyér, pizza és tészták helyett a szükséges szénhidrátmennyiséget nyerd inkább zöldségekből és barna rizsből” – javasolta.

3. Mozogj napi fél órát!

A sztáredző szerint nincs értelme az órákig tartó, megerőltető edzéseknek, melyek után másnap senkinek sincs kedve a konditerem közelébe menni. „Napi fél óra mozgás elég. Én az intervallum-edzést javaslom, melynek során szabályosan ismétlődő, különböző intenzitású mozgásformák váltogatják egymást egyetlen edzésen belül. Így kevesebb erőlködéssel több kalóriát égethetsz el” – tanácsolta Justin.

4. Ezekkel a mozgásformákkal maradsz fitt!

A sztártréner szerint neked is érdemes kipróbálni a jóga, kick-box és Pilates edzéseket, melyek során nemcsak szuper formába lendülsz, hanem az órákon remekül is szórakozol majd. „Viszont kerüld a hirtelen mozdulatokat, ne sprintelj, ne végezz túl nagy súlyokkal súlyzós gyakorlatokat, és csak edző segítségével használj kettlebellt, nehogy megsérülj” – javasolta.

5. A nyaralás alatt lazíts!

Justin Gelband is egyetért Anne módszerével, aki év közben mindig a legjobb formáját hozza, de a nyaralás alatt szereti egy kicsit elengedni magát. „Nem élhetsz állandóan tiltások és korlátozások közt, olykor ki kell rúgni a hámból. Én a nyaralásom alatt azt eszem, amit csak megkívánok, és olyankor a mennyiségek sem mindig érdekelnek” – mondta korábban Anne Vyalitsyna. Majd hozzátette: vakációi során is mozog, legszívesebben a parti homokban futva dolgozza le a kalóriákat.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Nézd meg, hogy készült a mexikói Vogue címlapsztorijának fotózása!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X