Főoldal > AKTUÁLIS > Szemtelenül fiatal, mégis az övé fél Hollywood

Szemtelenül fiatal, mégis az övé fél Hollywood

edzésizomjógaszínésznőzsír
0

Írta: and

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed! Dakota Fanning 2001-ben a Nevem Sam című filmmel robbant be a köztudatba. Sean Penn okos, ám állandóan szomorú kislányát, Lucy Diamond Dawson-t alakította és nyomban el is indult a világhír felé. A tűzben edzett férfi című moziban Denzel Washington […]

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed!

Dakota Fanning 2001-ben a Nevem Sam című filmmel robbant be a köztudatba. Sean Penn okos, ám állandóan szomorú kislányát, Lucy Diamond Dawson-t alakította és nyomban el is indult a világhír felé. A tűzben edzett férfi című moziban Denzel Washington volt a partnere, szerepelt a Bújócskában Robert de Niro oldalán, a Világok harcában Tom Cruise filmbeli lányaként tűnt fel, de a Twilight rajongók is láthatták az Újhold és a Hajnalhasadás jeleneteiben.

A fiatal sztár a Wonderland magazinnak nemrég elmondta, hogy sosem tartotta magát gyerekszínésznek, neki a filmes közeg a természetes. „Itt érzem otthon magam, ide tartozom, és ezt akarom csinálni életem végéig. Most, hogy 18 éves lettem, már nagyobb, jobb dolgokra is képes vagyok” – tekintett a jövőjére Dakota.

A színésznőt legközelebb a Now Is Good című filmben láthatjuk, melyben egy haldokló lányt alakít. A leukémiás Tessa utolsó napjaiba szeretne mindent belesűríteni, ami addig kimaradt az életéből: a szüzessége elvesztése, drogmámoros élmények stb. Mindebben a partnere az Adam-et alakító feltörekvő színész, Jeremy Irvine.

dakota2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A május végi premieren Dakotát rövid szőke hajjal láthatjuk a mozivásznon és brit akcentussal beszél majd. Nem csoda, hiszen a forgatókönyv Jenny Downham angol író 2007-es Before I Die című bestselleréből készült.

Nem ez az első eset, hogy az ifjú tehetség változtat magán egy-egy szerep kedvéért, ebben is hasonlít idősebb hollywoodi kollegináihoz. Tavaly év végén Velencében forgatott Emma Thompsonnal és Greg Wise-zal. Az Effie című filmben a híres viktoriánus korabeli művészkritikus, John Ruskin fiatal feleségét formálta meg, ezért barnára kellett festetnie a haját és felszednie jópár kilót.

Természetesen ő sem bírta sokáig magán tartani a felesleget, mint a legtöbb pályatársnője, ezért rendszeresen eljárt a kaliforniai Cardio Barre szalonokba, és ezt a jó szokását máig is megtartotta. Egyedülálló edzéstervet alkalmaznak: kombinálják a keményebb izommunkát a könnyű súlyokkal való folyamatos zsírégetéssel. A gyakorlatoknak köszönhetően 8 hét alatt a testzsír 5 százalékát lehet eltüntetni és közben gyönyörűen tónusossá válnak az izmok is.

Dakota edzéstippje:

A csinos színésznő egyik nagy kedvence a jóga, melyet Los Angeles egyik legnépszerűbb szalonjában űz. Remekül motiválják egymást barátnőjével, Alessandra Garcia-Lorido-val. Ha időnként te is nehezen veszed rá magad a rendszeres edzésre, állj össze a barátnőddel és buzdítsátok egymást, ha valamelyikőtök lelkesedése alábbhagyna.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Légy magabiztos nő, kívülről – belülről!

Legyél két hét alatt bomba nő!

Így szépülj okosan!

Ellenőrzött, vitamindús zöldségek? Itt megtalálod!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X