Főoldal > AKTUÁLIS > Ördög Nóra angyali szépségtippjei

Ördög Nóra angyali szépségtippjei

szépségtipp
0

Írta: and

Divat = kísérletezés A stylistok mindig sokkal merészebbek nálam: kimozdítanak a komfortzónámból. Hiszen én szinte mindig ugyanolyan dolgokat veszek magamnak. Tudom, milyen szín, fazon áll jól – ezekből van sokféle darabom. Puha trikókból, pólókból például megszámlálhatatlan, civilben ezekben érzem magam a legjobban.De persze azért minden harmadnap előbújik belőlem a nő, és akkor jönnek a kisruhák […]

Divat = kísérletezés

A stylistok mindig sokkal merészebbek nálam: kimozdítanak a komfortzónámból. Hiszen én szinte mindig ugyanolyan dolgokat veszek magamnak. Tudom, milyen szín, fazon áll jól – ezekből van sokféle darabom. Puha trikókból, pólókból például megszámlálhatatlan, civilben ezekben érzem magam a legjobban.
De persze azért minden harmadnap előbújik belőlem a nő, és akkor jönnek a kisruhák és a magas sarkúk. A legnagyobb kedvenceim a nőcis szandálok, és kiegészítőkben még egy mániám van: a nagy fülbevalók. Amióta rövid a hajam, rengeteget beszereztem. Imádom őket reggel – aztán persze délben szedem is ki, mert nehezek.

Ruhákban egyébként mindig a különleges színű és fazonú darabokat keresem. Azért szeretem a fotózásokat, mert ott mindig más arcomat kell megmutatni – én pedig felpróbálhatom a legújabb darabokat, és kísérletezhetek, hogyan állnának rajtam.
Márkafüggőnek viszont nem mondanám magam, sőt kifejezetten dühös vagyok, ha valami jóra irreális áron találok. Ilyenkor eszembe jut, hogy kislányként anyuval mennyit jártunk turkálóba – külön csajos program volt, ahogy kutattunk együtt a kincsek után. Most is inkább eseményként tekintek a shoppingolásra. Megfigyeltem, hogy külföldön gyakrabban jön rám a vásárolhatnék, ilyenkor egyszerre szerzek be mindent, amire az elkövetkező időben szükségem lesz. Most azt tervezzük, hogy Pozsonyba megyünk, ott van egy olyan bevásárlóközpont, ahová a kutyusunkat is magunkkal vihetjük.

Szépségápolás = tisztaság

Ha fotózásra vagy adásra készítenek elő, mindig résen vagyok és figyelek, mit és mivel varázsol a fodrász, a sminkes. A szépségápolás egyébként számomra a tisztasággal kezdődik. Tusolással indítom és zárom a napot, aztán jön az elmaradhatatlan hidratálás. Az arcápolás is többlépcsős folyamat: habzó arctisztítóval kezdek, majd külön lemosóval tisztítom a szemem környékét, aztán következik a tonik és a krémek: napszaknak megfelelő szérum, aztán a hidratáló – természetesen a nyakamra is. Végül jöhet az ajakápoló. Olyan, hogy sminkben feküdjek le, nem létezik. Kozmetikai nagykezelésre ritkán jutok el, pedig az egyik legjobb barátnőm, Anita kozmetikus. Igaz, mindig elmondja, hogy szépen ápolom magam is a bőröm. Egyébként szerencsés vagyok, mert normál típusú, nincs vele sok gond. Még a ráncokkal sem küzdök, de szeretném hinni, hogy ez a lelkiismeretes arcápolásnak is köszönhető.

ordognori2.jpg ()Na de ősz hajszálat, azt már találtam! Gyorsan ki is húztam… A hajammal egyébként nincs sok gondom azóta, hogy levágták – nettó órákban mérhető az idő, amit ezzel spóroltam meg magamnak.

Testkezelésen még sohasem voltam, viszont manikűröshöz és pedikűröshöz rendszeresen megyek, évszaktól függetlenül. Bevallom, annyira nem vagyok a kezem és a lábfejem formájával megelégedve, de hiszek abban, hogy az ápoltság szépít is, ezért különösen fontos, hogy mindig profik vegyék kezelésbe.

Tavasszal két újdonságba vágtam bele. Rászántam magam a végleges szőrtelenítésre. Kipróbálom a hónaljamon és a bikinivonalamon, ha jól sikerül, benevezek a lábammal is. És igyekszem többet sportolni. Elég volt az edzőtermekből, hív a természet. Egyszer már el is mentem futni a kutyusommal! Olyan jó volt, hogy el is határoztam, rendszeresen fogok járni. Remélem, sikerül megtartanom a fogadalmam!

Harminc felett = megújulás

Tavaly, a harmincadik szülinapomon megfogadtam: visszaveszem a tempót, hogy teljesebb életet élhessek. Betartottam az ígéretem, már nem szerkesztek, csak műsort vezetek. Az állandó, ezerszázalékos pörgés tehát megszűnt körülöttem, viszont nem tudtam kibújni a bőrömből, a fennmaradó energiáimat le kellett kötnöm. Így történt, hogy a legjobb barátnőmmel elhatároztuk: végre megvalósítjuk régi álmunkat. Saját vállalkozást indítottunk, nekem pedig az Angels’ Army irodája lett az új munkahelyem. Igaz, itt ugyanúgy szervezkednem kell, de én osztom be az időmet, és ez nagyban megkönnyíti a mindennapjaimat.

Önismereti és önbizalom-növelő tréningeket szervezünk. Szakértői csapatunkkal azon dolgozunk, hogy a jelentkező lányokból a legtöbbet hozzuk ki. Nincs könnyű dolgunk, manapság elég nehéz bárkit rávenni arra, hogy magára költsön. Mégis, úgy tűnik, bejött az Angyalműhely alapötlete, hogy nemcsak a jelentkezők külsejére koncentrálunk, hanem lelkileg is próbáljuk őket helyes útra terelni. Rengeteg sikersztorink van már, amelyekről első kézből értesülünk, hiszen nem engedjük el a ma már több mint száz angyalunk kezét. Programokat szervezünk, ahol újra találkozhatunk, így azt is látjuk, hogy a profik tanácsait nemcsak megfogadják, hanem jól is hasznosítják. És persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy én ezeken a kurzusokon nem tanultam önmagamról. A sok-sok történet, amit a lányoktól hallok, rengeteg tanulságot rejt, és nekem sem árt megfogadnom a szakértői tanácsokat.

Kérdezz-felelek

1. Van olyan sztár, akire stílusikonként tekintesz?
Nincs kifejezett kedvencem, de Beyoncé vagy Michelle Williams stílusát bírom.

2. Kik a kedvenc divat-tervezőid?
A magyar dizájnerek közül természetesen Náray Tamás, fontosabb eseményeken általában az ő ruháit viselem. A külföldiek közül Elie Saab vagy Roberto Cavalli.

3. Áruld el a legcikibb szépségbakid!
Gimiben imádtam a sötétbarna kontúrceruzát és rúzst, azt hittem, jól áll – a fényképek szerint nem így volt…

4. Mit szeretsz magadon a legjobban?
A számat.

5. És mit kedvelsz magadon a legkevésbé?
A lábfejem lehetne kecsesebb, nőiesebb.

5. Melyik krémedet ajánlod bátran másoknak is?
Az AVON Solutions családját. Minden bőrtípusra van változat, és mindegyik természetes alapanyagokból készül. Nekem a paradicsommagos Beautiful Hydration vált be.

Hasonlóan szuper cikkeket olvashatsz a legújabb Maxima magazinban, a címlapon Ördög Nórával!

Légy magabiztos nő, kívülről – belülről!

Legyél két hét alatt bomba nő!

Így szépülj okosan!

Ellenőrzött, vitamindús zöldségek? Itt megtalálod!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X