Főoldal > AKTUÁLIS > Megjelent a Maxima magazin júniusi száma!

Megjelent a Maxima magazin júniusi száma!

0

Írta: and

A magazin legfrissebb számát Zellei Dóra főszerkesztő ajánlja neked: Samba de Budapest Amilyen gyorsan beköszöntött a meleg, olyan hirtelen lettem én is egyre sportosabb. Miután ugyanis csekkoltam magamon a kedvenc bikinimet, megoldottam az addig lehetetlen küldetést, és találtam időt mozogni. Mire kezdtem volna újra megunni a kocogást, a sors besegített: a szomszédban nyílt egy tornastúdió. […]

A magazin legfrissebb számát Zellei Dóra főszerkesztő ajánlja neked:

Samba de Budapest

Amilyen gyorsan beköszöntött a meleg, olyan hirtelen lettem én is egyre sportosabb. Miután ugyanis csekkoltam magamon a kedvenc bikinimet, megoldottam az addig lehetetlen küldetést, és találtam időt mozogni. Mire kezdtem volna újra megunni a kocogást, a sors besegített: a szomszédban nyílt egy tornastúdió. Igen ám, de a számomra tökéletes időpontban zumbaórát tartottak. Hogy szambázzam le a kilókat? Na ne… Persze nem hagyott nyugodni a dolog, végül mégis beneveztem – és azóta is járok. Igaz, először a tükörtől távol próbálkoztam, hadd higgyem, hogy jól riszálok. Ám pár alkalom óta már merem magam nézni is, így tudom: a csípőkörzésem szinte profi lett, de a cicirázás még Shakirának megy jobban. De nem adom fel! Ráadásul így két legyet ütök egy csapásra: nem csak vékony, szexi is leszek. Feltűnt ugyanis, hogy mióta zumbázom, órán kívül is jobban rázom a popsim. Még a végén úgy belejövök, hogy újra elmegyek rúdtáncórára is. Anno ezzel leptem meg a barátnőimet a saját lánybúcsúmon. Akkor azt hittem, a welcome drink miatt láttam magam jobb csajnak utána, de nem. A tánctól nő az önbizalom – még ásványvízzel leöblítve is.

Azt gondolod, nincs időd sportolni? Végezd el Dr. Szöszi time-management tréningjét, és hidd el, találsz majd lyukakat a naptáradban. És akkor már próbáld is ki a szezon szuperszálkásító újdonságát, Az éhezők viadala edzésprogramot!

Ízelítő a tartalomból:

Summer Love – nagy nyári szerelmi horoszkóp
Bevetésen a Team Bride – Lánybúcsúprogramokat teszteltünk
Szerelem mindenáron? – Óvatosan a szerelmi mágiával!
Trükkös bikinik minden alkatra
Eddz úgy, mint Katniss! – Az éhezés viadala edzésprogram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X