Főoldal > AKTUÁLIS > Lesd el a trükkjeiket: 5 sztár diétája a szuper alakért

Lesd el a trükkjeiket: 5 sztár diétája a szuper alakért

diétakáposztasztártrükkvegetáriánus
0

Írta: and

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed! Bár a filmeken és a fotózásokon mindig a legszuperebb formájukat hozzák, olykor kedvenceinkkel is előfordul, hogy felszalad rájuk néhány kiló. Ez persze múló állapot, és a legtöbbjüknek bevált módszereik vannak arra, hogyan szabaduljanak meg a pluszkilóktól. Tanulj te is […]

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed!

Bár a filmeken és a fotózásokon mindig a legszuperebb formájukat hozzák, olykor kedvenceinkkel is előfordul, hogy felszalad rájuk néhány kiló. Ez persze múló állapot, és a legtöbbjüknek bevált módszereik vannak arra, hogyan szabaduljanak meg a pluszkilóktól. Tanulj te is a legcsinosabb sztárok bevált diétáiból, íme az 5 legtutibb celebdiéta!

Zóna diéta

40 százalék szénhidrát, 30 százaléknyi protein és ugyanennyi „jó” zsír, amit gyümölcsök, sok zöldség, lencse, bab, teljes kiőrlésű gabonafélék fogyasztásából nyerünk. A Dr. Barry Sears által megalkotott diéta ismérvei olyan hírességeknek is ismerősen csengenek, mint Sarah Jessica Parker, Sandra Bullock, Madonna vagy Cindy Crawford.

Fehér ételek kizárva!

John Cusack, Cameron Diaz, Jennifer Aniston ugyanahhoz a módszerhez folyamodik, ha le akarnak dobni néhány kilót: mindannyian kerülik a fehér színű ételeket. Ezek ugyanis egyszerű szénhidrátokat tartalmaznak, melyek megemelik a szervezet inzulinszintjét, így még több szénhidrátot kívánhatunk meg.

sztard2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Káposztaleves diéta

Ha csak egy hetük van arra, hogy minél jobb formába hozzák magukat, Sarah Michelle Gellar, Beyoncé és Jaime Pressly 7 napig káposztalevesen és alacsony kalóriatartalmú zöldségeken él. Bár a fogyás rövid idő alatt nagyon látványos, a Wellness Cafe tartósan nem javasolja a diéta alkalmazását, ugyanis testünknek sokkal kiegyensúlyozottabb és változatosabb táplálkozásra van szüksége.

Vegetáriánus diéta

Ellen Degeneres, Pamela Anderson, Alicia Silverstone, Natalie Portman, Paul McCartney és Gwyneth Paltrow nemet mond a húsra és minden állati eredetű táplálékra, beleértve a tojást és a tejtermékeket is. Ezt viszont csak akkor érdemes kipróbálnod, ha megfelelően oda tudsz figyelni a protein pótlására, máskülönben komoly hiánybetegségek alakulhatnak ki a szervezetedben.

South Beach diéta

Ha te is olyan alakot szeretnél, mint Jessica Alba, vagy szeretnél olyan gyorsan megszabadulni pluszkilóidtól, mint Jessica Simpson vagy Oprah Winfrey, akkor a South Beach diéta neked is megoldást jelenthet. A diéta megalkotója, Dr. Agatston szerint a szénhidrátok két csoportba sorolhatók: vannak „jó” és „rossz” szénhidrátok.  Ezért kidolgozott egy olyan étrendet, mely csak a jók fogyasztására biztat, mint például a teljes kiőrlésű lisztből készült kenyérfélék vagy zabpehely, illetve alacsony glikémiás indexű ételek, mint számos zöldség és gyümölcs. A diétát hosszú távon étrendként alkalmazva nemcsak a súlyfeleslegednek inthetsz búcsút, hanem egészséged megőrzéséért is sokat tehetsz.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Megérkeztek a NIVEA Q10PLUS arcápoló termékcsalád legújabb tagjai!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X