Főoldal > AKTUÁLIS > Bombatesttel tért vissza a gyönyörű modell

Bombatesttel tért vissza a gyönyörű modell

filmfotómodellszerelmeszínésznő
0

Írta: and

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed! A kilencvenes évek egyik kedvenc szupermodellje, Stephanie Seymour a szakmában töltött három évtized után is megőrizte fantasztikus alakját. A 43 éves sztár egy vadító fotósorozatban be is mutatta tökéletes idomait. Tinédzserként fedezték fel, San Diegoban, a szülővárosában szerepelt az […]

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed!

A kilencvenes évek egyik kedvenc szupermodellje, Stephanie Seymour a szakmában töltött három évtized után is megőrizte fantasztikus alakját. A 43 éves sztár egy vadító fotósorozatban be is mutatta tökéletes idomait.

Tinédzserként fedezték fel, San Diegoban, a szülővárosában szerepelt az egyik helyi áruház katalógusában, de az igazi áttörést az Elite Look of the Year szépségversenye jelentette számára. Sorra kapta a felkéréseket, ezért New Yorkba költözött. Innen már csak pár lépés volt a Playboy, a Vogue, a Cosmopolitan, a Self, a GQ és az Allure címlapjain landolni, de feltűnt Európa és Amerika legmenőbb divatházainak kifutóin is.

A pletykalapok sem maradhattak ki, hiszen viharos szerelmi viszonyba bonyolódott Axl Rose-zal, a híres heavy metal banda, a Guns N’ Roses énekesével. Bár féktelen kapcsolatuk csak egy évet ért meg, ezalatt Stephanie az együttes két klipjében is szerepelt (November Rain, Don’t Cry), és a pletykák szerint ő maradt Axl Rose örök és egyetlen igazi szerelme.

steph3.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Nem csak a modellkedéshez van tehetsége, 2000-ben színésznőként is debütált, a Pollock című drámában kapott szerepet, majd két év múlva az Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály című krimisorozatában bukkant fel.

1998-ban a modell kiadott egy könyvet Stephanie Seymour’s Beauty for Dummies címmel, amiben lerántotta a leplet saját, illetve más topmodellek szépségtitkairól. Azóta már szült négy gyereket, de a sok edzésnek és persze a plasztikai sebészeknek köszönhetően még mindig bombanő.

Persze Stephanie-nak is voltak mélypontjai, amikor kissé jobban elengedte magát. Tavaly még öt kilóval nehezebb volt, de azóta jócskán lefaragott a comb-has-fenék területekről. Az arca is teljesen ránctalan, 43 évesen is fiatalosan fest még smink nélkül is. Melltartót sem mindig visel, de nincs is rá szüksége – itt is jó munkát végzett az orvosa. Sőt, a V magazin fürdőruhás divatanyagában topless is pózol a szépség Sebastian Faena kamerája előtt – a férfiak legnagyobb örömére.

Így szépülj okosan!

Ellenőrzött, vitamindús zöldségek? Itt megtalálod!

Praktikus design megoldások a fürdőszobában

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X