Főoldal > AKTUÁLIS > 4 szuper program a hétvégére

4 szuper program a hétvégére

hétvégeprogram
0

Írta: and

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed! Már itt a hétvége, de te még nem tudod, hová mozdulj ki a pároddal, a barátokkal vagy épp egyedül? Akkor szemezgess a legszuperebb programok közül, ehhez adunk most egy kis segítséget. 1. Sakk Különleges előadásra kerül sor május 13-án, […]

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed!

Már itt a hétvége, de te még nem tudod, hová mozdulj ki a pároddal, a barátokkal vagy épp egyedül? Akkor szemezgess a legszuperebb programok közül, ehhez adunk most egy kis segítséget.

1. Sakk

Különleges előadásra kerül sor május 13-án, 19 órakor a Nemzeti Táncszínházban. A többszörös showtánc világbajnok és látványtánc Európa-bajnok Botafogo Táncegyüttes gondolt egy nagyot, és megpróbálkozott a lehetetlennel: eltáncolnak egy sakkjátszmát.

A társulat elkíséri a nézőket egy különleges utazásra a tisztek és gyalogok világába, ahol az együttes különleges, egyedi táncos formanyelve teremt közös teret ember és ember között, ahol kiderül, hogy mennyire szűk a mezsgye béke és háború között, ahol az élet maga is egy nagy sakkjátszma: háború, küzdelem, szerelem, ármány és persze játék.

Bővebb információ: http://www.nemzetitancszinhaz.hu/

sakk.jpg ()2. Királyutca Designutca

A Királyi Vásár rendezvénysorozat folytatódik: legközelebb a május 12–13-i hétvégén indulhatunk vásározni a főváros szívébe, ahol több mint 150 kereskedő vár ránk a Királyutca Designutca Klaszter szervezésében megvalósuló rendezvényen. A kemencés lángoson, kecsketejszappanon, mangalicából készült finomságokon, töki pomposon, parázson sült kürtőskalácson és a mindenféle izgalmas kézműves termékeken kívül ezúttal is lesznek kísérőprogramok, a gyerekekre pedig játszótérrel és nyereményesővel gondolnak.

Bővebb információ: http://kiralyutcadesignutca.hu/

3. Jazztavasz a MüPában

Május 13-án 16 órától éjfélig játszanak a legkiválóbb jazzelőadók a Művészetek Palotájában. A fellépők a fúziós, plugged-in jazz legjelesebb hazai és külföldi képviselői, akik így vagy úgy kapcsolódnak a 80 éve született Joe Zawinulhoz.

A már nem csak Magyarországon elismert dobvarázsló, zeneszerző Borlai Gergő két amerikai nagyágyúval, Scott Kinsey billentyűssel és Gary Willis basszusgitárossal játszik. Ők így együtt alkotják a Kinsey–Willis–Borlai Triót, vagyis nem alkalmi formációról van szó. Los Angelesben vették fel azt az albumot, mely 2012-ben jelenik meg és csupa vadonatúj számot tartalmaz. E lemez anyagát hallhatja a Fesztivál Színház közönsége. A napijegy ára 9900 Ft, mellyel több koncert is megtekinthető.

Bővebb információ: http://mupa.hu

4. Pannon Bormustra Közönségnap

Idén a Pannon Bormustra új, minden érdeklődő számára nyitott rendezvénnyel jelentkezik. A pannonhalmi zártkörű versenynapokat követően, május 12-én közönségnapot szerveznek Budapesten. Itt egy sétáló kóstoló keretében megkóstolhatjuk az idei verseny csúcsborait, találkozhatunk a Bormustra zsűritagjaival és nemzetközi sztárjaival, sőt részt vehetünk az általuk vezetett mesterkurzusokon is.

Bővebb információ: http://www.pannonbormustra.hu/pbm

Fotó: Profimedia – Red Dot

Légy magabiztos nő, kívülről – belülről!

Legyél két hét alatt bomba nő!

Így szépülj okosan!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X