Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Love Hewitt rúdtánc közben tortát süt

Jennifer Love Hewitt rúdtánc közben tortát süt

diétaedzéskardiorúdtáncsztár
0

Írta: and

A Maxim legújabb számának címlapján pózol Jennifer Love Hewitt, immáron negyedik alkalommal. Nyilván, ahogy mindig, itt is volt némi korrektúra, de a színésznő kimondottan csinos egyébként is, így kivételesen talán nem kellett túl sok utómunkát rááldozni. Jennifer elmondta: azért szereti ezeket a fotózásokat, mert ilyenkor úgy érzi, hogy még mindig jó formában van, hiszen mégiscsak […]

A Maxim legújabb számának címlapján pózol Jennifer Love Hewitt, immáron negyedik alkalommal. Nyilván, ahogy mindig, itt is volt némi korrektúra, de a színésznő kimondottan csinos egyébként is, így kivételesen talán nem kellett túl sok utómunkát rááldozni. Jennifer elmondta: azért szereti ezeket a fotózásokat, mert ilyenkor úgy érzi, hogy még mindig jó formában van, hiszen mégiscsak egy férfi magazin címlapjára kérték fel.

A magazin hasábjain elárulta: legújabb szenvedélye a rúdtánc. Ez nemcsak nagyszerű mozgásforma számára, de egyúttal közelebb kerül a benne lévő szexualitással, kihozza magából az igazi nőt. „Emellett viszont ott van a háziasszony oldalam is, aki imád sütni. Míg én a rúdon pörgök, addig például megsül egy torta.” A magazin kérdésére azt is elárulta, hogy kimondottan szereti a melleit, hiszen mindig jól „teljesítenek”.

Persze a 33 éves színésznőt sem kerülhette el a Hollywood nyomása, miszerint hiába vagy csinos, sosem lehetsz elég vékony. Ezért aztán a rúdtánc mellett más típusú edzést is be kell vetnie. Háromszor-négyszer egy órát tölt a konditeremben. Ez idő alatt biztosan beiktatnak edzőjével tíz perc kardiót, ami elsősorban ugrálókötelezéssel és futással valósul meg. Ezek után jöhet 45 perc kettleball edzés, miközben időnként egy karral dolgozik, máskor az emeléseket guggolással nehezíti.

jennifer2.jpg ()

A galéria megtekinéséhez kattints a képre!

Jennifer nem mindig az edzőjével, konditeremben végzi a gyakorlatokat, otthoni edzésterve sem éppen sétagalopp. 40 perc kardióval indít, majd jöhet a kedvence, a görkorcsolya, de előfordul, hogy ezt úszással, vagy futással kombinálja. Ezután következik a felsőteste, amit 15 fekvőtámasszal, valamint felülésekkel tréningez. Lábait és fenekét pedig kitörésekkel hozza jó formába.

Persze, mindehhez az étrendjére is kimondottan oda kell figyelnie: ragaszkodik a napi 1200-1500 kalóriabevitelhez. Reggelire egy pohár zsírszegény joghurtot fogyaszt gyümölccsel, ami lehet két narancs, egy grapefruit, vagy két marék áfonya, eper, vagy málna. Tízóraira almaszirmot eszik, egy-két kanál mogyoróvajjal. Ebédre szendvicset fogyaszt salátával, paradicsommal, kelbimbóval, fél teáskanál majonézzel, és ugyanennyi mustárral leöntve, mindezt teljes kiőrlésű lisztből készült kenyérrel.

Délután 2-3 között vesz magához még egy nagyobb adag zöldséget, amivel az energiaellátását igyekszik biztosítani. Ebben répa, brokkoli, és némi sajt is lehet. Vacsorára pedig jöhet egy kevés fehérje: sült csirkemell vagy hal, két adag zöldséggel. Utóbbi általában párolt articsóka, wokban pirított gomba és némi borsó. A vacsorát úgy időzíti, hogy ne legyen még túl késő, de azért az éjszakai nassolást is kivédje azzal, hogy nem fekszik le éhesen.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Íme 2012 legszuperebb futócipője!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X