Főoldal > AKTUÁLIS > 48 évesen is sugárzóan szexi Sandra Bullock!

48 évesen is sugárzóan szexi Sandra Bullock!

diétafutfutáskikapcsoltáplálkozás
0

Írta: and

Futás, futás, futás A tökéletes külső szinte elvárás Hollywoodban, amit a Féktelenül filmek sztárja valószínűleg jó génjeinek és egészséges életmódjának köszönhet. Annak érdekében, hogy mindig a maximumot hozza ki magából, a színésznő rendszeresen kick-boxozik, kerékpározik, és lelkes rajongója a nagy intenzitású intervallum tréningnek, a plyometrics-nek. Sandra közel az 50-hez is büszke lehet szép és izmos […]

Futás, futás, futás

A tökéletes külső szinte elvárás Hollywoodban, amit a Féktelenül filmek sztárja valószínűleg jó génjeinek és egészséges életmódjának köszönhet. Annak érdekében, hogy mindig a maximumot hozza ki magából, a színésznő rendszeresen kick-boxozik, kerékpározik, és lelkes rajongója a nagy intenzitású intervallum tréningnek, a plyometrics-nek. Sandra közel az 50-hez is büszke lehet szép és izmos lábára, amit kocogással tart formában: „Számomra nincs jobb edzés, mint a futás. Ilyenkor teljesen kikapcsol az agyam, és nem gondolkodom a problémáimról. Ha időm engedi, taxi helyett inkább sétálok, és gyakran körbejárom a Central Parkot, amit azért is imádok, mert ilyenkor mindig új arcáról fedezhetem fel ezt a csodálatos várost” – mondta a színésznő egy interjúban. A feszített munkatempó lelkileg és fizikailag is megterheli a színésznőt, a felgyülemlett feszültséget akupunktúrával vezeti le, és úgy véli, ez az ősi kínai módszer nem csak szorongásoldására, de arcfiatalításra és súlycsökkentésre is kiváló.

sandra2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Szívesen kényeztetni a bőrét

A ránc a nők egyik legnagyobb ellensége, de Sandra nemrégiben felfedezte az öregedés elleni küzdelem leghatásosabb módját. „Mindig is zavart, ha valaki folyton a ráncai miatt aggódott, de be kell vallanom, ma már engem is erősen foglalkoztat az idő múlása” – nyilatkozta a sztár egy német lapnak – majd hozzátette, hogy a La Prairie ránctalanító emulzió a nagy kedvence, ami nem tartozik ugyan az olcsó készítmények közé, de a bőrét rugalmassá és fiatalossá varázsolja. Emellett a színésznő rendszeresen használ szemránckrémet is, mert pontosan tudja, hogy tekintete ennek köszönhetően még sugárzóbbá és üdébbé válik. A filmcsillag nemcsak tehetségéről, de gyönyörűen fénylő hajkoronájáról is híres, amit a Colour Couture termékeinek köszönhet. David Babaii, a szupersztárok stylistja a kezelések előtt gondosan átfésülni a színésznő haját, majd egy brazil gyümölcsöt tartalmazó olajos pakolást visz fel hosszú fürtjeire. A pequi olyan antioxidánsokat tartalmaz, amelyek növelik a haj ellenállóképességét, és segítenek megőrizni Sandra hajszínének élénkségét.  

Soha sem koplal

A hollywoodi híresség a koplalás helyett a minőségi táplálkozásra és az élelmiszerek megfelelő párosítására esküszik. Naponta hatszor étkezik, ennek hatására normalizálódik inzulin- és vércukorszintje, ami elengedhetetlen a zsírégetéshez. Sandra büszke rá, hogy más színésznőkkel ellentétben nem szenved táplálkozási zavarokban, és ha meg akar szabadulni pár kiló súlyfeleslegtől, a Zóna-diétát választja. A 48 éves színésznő saját bevallása szerint ínyenc, és nehezen tudná elképzelni, hogy lemondjon a finom falatokról, de azért mindig odafigyel az étkezésére. „Az “egészséges napjaimon” általában párolt zöldségeket és barnarizst eszem, vagy grillezett csirkét spenóttal. Imádom a mézeskalácsot – mert illata a gyermekéveimre emlékeztet, amit még Nürnbergben töltöttem. Még ma is érzem a mogyoró, a mandula és a citrom ízét a számban, és egyszerűen nem tudok ellenállni a csábító kísértésnek” – mondta a sztár.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Íme 2012 legszuperebb futócipője!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X