Főoldal > AKTUÁLIS > Nincs ötleted? Különleges meglepetések a barátnődnek!

Nincs ötleted? Különleges meglepetések a barátnődnek!

ajándékbarátnőkarácsonykönyvszépség
0

Írta: and

Szépséget a fenyőfa alá Ha kozmetikumot ajándékozol, nagyon fontos, hogy ismerd a barátnőd bőrtípusát, és ügyelj arra is, hogy a kiválasztott termék jó minőségű legyen. A natúrkozmetikumok nem tartalmaznak tartósítószert, színezéket és allergizáló illatanyagot. Éppen ezért remek ajándék lehet a középkori toszkán receptúra alapján készített Angel Spa tusfürdő (douglas-parfumeria.hu), vagy a szőlőmagolajjal gazdagított édes virágillatú […]

Szépséget a fenyőfa alá

Ha kozmetikumot ajándékozol, nagyon fontos, hogy ismerd a barátnőd bőrtípusát, és ügyelj arra is, hogy a kiválasztott termék jó minőségű legyen. A natúrkozmetikumok nem tartalmaznak tartósítószert, színezéket és allergizáló illatanyagot. Éppen ezért remek ajándék lehet a középkori toszkán receptúra alapján készített Angel Spa tusfürdő (douglas-parfumeria.hu), vagy a szőlőmagolajjal gazdagított édes virágillatú testápoló (loccitane.hu).

Ha a barátnőd arcbőre rendkívül érzékeny, lepd meg egy tápláló éjszakai krémmel (gerovital.hu), ami antioxidáns hatású organikus havasigyopár-kivonatot és erdélyi gyógynövényekből nyert Herbatonic komplexet tartalmaz. Hidegben a bőr sokkal több törődést igényel, ezért biztosan örülni fog egy szuper bőrradírnak, ami kíméletesen távolítja el az elhalt szaruréteget, és puhává varázsolja a bőrét. Örömet szerezhetsz neki egy vadító rúzzsal, egy trendi szempillaspirállal vagy egy csillogó szemhéjpúderrel is, ami tökéletes megjelenést biztosít az ünnepekre.

Wellness Cafe tipp: Nyírfa bőrradír (2490 Ft, weleda.hu), Pupa Golden Casino szemhéjpúder (4250 Ft, marionnaud.hu)

karcsony2.jpg ()Lepd meg egy isteni illattal!

A parfüm a nőiességet, az eleganciát, az érzékiséget képviseli, és egy hozzá illő illattal teljesen elbűvölheted a barátnődet. Ha kedveli az egzotikus illatokat, ideális választás számára az Estée Lauder Sensuous Nude parfümje, ami fülledt érzékiségről árulkodik. Vidám pillanatokat szerezhetsz az ellenállhatatlanul kifinomult Marc Jacobs Oh, Lola! parfümmel is, amelyben a nőiességről a friss és édes gyümölcsös hangok gondoskodnak. 

Dinamikus és energikus nők illata a Burberry Sport Ice for women, ami kényeztető melegséggel ragyogja be a hűvös napokat. A tiltott szerelem ihlette a Cacharel új illatát, amelyben a rózsaszín bors, a mandarin, a grapefruit és a vanília illatjegyek dominálnak. Ha szívesen meglepnéd barátnődet az Amor Amor Forbidden Kiss parfümmel, most egy szuper Cacharel esernyővel is megajándékoznak (8900 Ft, douglas-parfumeria.hu).

Wellness Cafe tipp: Fergie Outspoken Intense (5500 Ft, avon.hu), Versace Bright Crystal edt

Ajándékozz valódi élményt!

Ha barátnőd rajong a kultúráért, idén könnyű dolgod lesz. Egy csajos könyv szép karácsonyi ajándék, Vass Virág Krásznája Moszkvá című sikerkönyve az eddigieknél is színesebben mutatja be azt a világot, aminek sok a szakértője, de kevés az ismerője; a női lelket. A krimi kedvelőinek szól Agatha Raisin És az elültetett kertész című regénye, ami fordulatos cselekményekben bővelkedő szatíra a londoni és a vidéki életről.  Egy remek albummal sem nyúlhatsz mellé, a fenomenális Il Divo Wicked Game című lemezével élménydús meglepetést szerezhetsz a barátnődnek. Adele utánozhatatlan hangjával napjaink egyik legsikeresebb előadója, és ha mindenképpen zenét szeretnél ajándékozni karácsonyra, az énekesnő második albumával garantált a siker.

Gondolj az egészségére is!

Miért ne csempészhetnél olyan dolgokat a fa alá, amelyek hozzájárulhatnak ahhoz, hogy barátnőd kirobbanó formában maradhasson? Egy wellness utalvány tökéletes meglepetés karácsonyra, amivel barátnődnek felejthetetlen élményeket szerezhetsz. Az interneten számos kényeztető masszázs közül válogathatsz, és rábukkanhatsz olyan különleges testkezelésekre is, amelyeket később együtt is kipróbálhattok.

Ha barátnőd a mozgás megszállottja, és fontos számára a jó kondíció, lepd meg egy vadiúj Adidas Originals pólóval (adidaswebshop.eu) ami nagyon trendi és kényelmes viselet. Sokszor panaszkodik mostanában amiatt, hogy stresszes az élete? Ajándékozd meg egy drágakövekből készült karkötővel (webshopnet.hu), ami kiválóan alkalmas a belső feszültségek feloldására, és a harmonikus egyensúly megteremtésére. 

Wellness Cafe tipp: Crystal Head Relax fejmasszírozó, Losna beltéri viseletű lábbeli (scholl.com)

Fotó: Profimedia – Red Dot

Itt a Vitálkonyha, teszteld! 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X