Főoldal > AKTUÁLIS > Ettől olyan vékony a szupermodell, Karolina Kurkova!

Ettől olyan vékony a szupermodell, Karolina Kurkova!

diétakonyhamodellsztárterhes
0

Írta: and

Karolina Kourkovát valószínűleg te is a Victoria’s Secret szexi modelljeként ismered, és talán azt gondolod, hogy fantasztikus alakját csak elképesztő áldozatok árán tudja megőrizni. Nos, a híres szépség állítása szerint ez nem így van: szerinte fogyókúrák helyett az egészséges, aktív életmód a kulcs. „Az egészség különösen fontos számomra. Mindig is nagyon figyeltem magamra, különösen akkor, […]

Karolina Kourkovát valószínűleg te is a Victoria’s Secret szexi modelljeként ismered, és talán azt gondolod, hogy fantasztikus alakját csak elképesztő áldozatok árán tudja megőrizni. Nos, a híres szépség állítása szerint ez nem így van: szerinte fogyókúrák helyett az egészséges, aktív életmód a kulcs.

„Az egészség különösen fontos számomra. Mindig is nagyon figyeltem magamra, különösen akkor, amikor várandós voltam” – árulta el a szexi modell, aki 2009. október 29-én, otthonában hozta világra kisfiát.

„Nem híztam túl sokat a terhességem alatt, amit szerintem annak köszönhetek, hogy nagy pocakkal is aktív életet éltem. Jártam Pilatesre, nem hagytam abba a súlyzós gyakorlatokat, emellett sokat sétáltam és utaztam, vagyis éltem az életem” – mondta.

Majd hozzátette: várandóssága idején az egészséges ételek mellett táplálék-kiegészítőket és vitaminokat szedett, rengeteg zöld gyümölcslevet ivott. Emellett nem feledkezett meg arról sem, hogy magas vastartalmú ételeket fogyasszon.

„De valószínűleg ilyenkor még természetesebb élelmiszereket, gyümölcsöket, vitaminokat és halolajat viszünk be a szervezetünkbe” – tette hozzá a gyönyörű modell, aki viszont a gyorséttermi kosztot nagy pocakkal sem kívánta meg gyakran.

Karolina a szülés után is ragaszkodik ahhoz, hogy a lehető legegészségesebb ételek kerüljenek a tányérjára. Nem eszik fehér lisztet, finomított élelmiszereket, de továbbra is sok friss, zöld gyümölcslét fogyaszt egészsége és fittsége megőrzése érdekében. 

karolniacikk1.jpg ()

 

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Reggelente, ébredés után is ezt iszom, egy kis proteinporral és az izomzat számára nagyon hasznos glutaminnal. Két órával később két keményre főzött tojást, újabb két óra múlva pedig 10 szem mandulát vagy diót eszem. Ezután grillezett halat fogyasztok zöldségekkel és salátával, majd ismét a zöld gyümölcslé következik. Ez ilyen egyszerű” – árulta el a szépség.

Emellett az edzésről sem feledkezik meg: Karolina a sztártréner David Kirsch utasításait követve a hét csaknem minden napján 90 percen át mozog. Fantasztikus alakját sok guggolással, kitöréssel és súlyzós gyakorlatokkal, pontosabban ezek folyamatos ismétlésével éri el.

A szülés után pedig kipróbálta egy másik sztártréner, Tracy Anderson módszerét is: leginkább a zenés, dance aerobikhoz hasonló órákon szabadult meg a várandóssága alatt rárakódott néhány pluszkilótól. Karolina nagyon élvezte ezeket az órákat, mert itt végre önfeledten táncolhatott, és a fokozott izzadás ellenére is szexinek érezhette magát.

Plusz egy titok Karolina konyhájából:

A modell ha csak teheti, maga főz a családjára, mert így biztosan tudhatja, hogy könnyű, ízletes és gluténmentes ételek kerülnek a tányérjukra. Emellett igyekszik kis farmoktól és helyi termelőktől beszerezni a konyhájába szükséges alapanyagokat, mert ezzel segíti a helyi kereskedelmet és a kis gazdaságokat.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Kavard fel a port és nevess!

Fedezd fel a powerfruit erejét!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X