Főoldal > AKTUÁLIS > 46 évesen is bombázó: így őrzi vonalait Brooke Shields!

46 évesen is bombázó: így őrzi vonalait Brooke Shields!

anyagcserebarnaságdiétafitneszmozgásformaszínésznősztár
0

Írta: and

Vannak nők, akiken éveik számának növekedésével egyre látványosabb nyomokat hagy az idő vasfoga, és vannak olyan szerencsések, akiken szinte nem is látszik a valódi koruk. Utóbbiak közé tartozik Brooke Shields is, aki 46 évesen is elképesztően csinos – nem is csoda, ha a Wellness Cafe –nál is felvetődött a kérdés: vajon mi a színésznő titka? […]

Vannak nők, akiken éveik számának növekedésével egyre látványosabb nyomokat hagy az idő vasfoga, és vannak olyan szerencsések, akiken szinte nem is látszik a valódi koruk. Utóbbiak közé tartozik Brooke Shields is, aki 46 évesen is elképesztően csinos – nem is csoda, ha a Wellness Cafe –nál is felvetődött a kérdés: vajon mi a színésznő titka?

Egyesek erre talán azonnal rávágnák, hogy a folyamatos fogyókúra, hiszen Brooke 12 évesen kapta meg első filmszerepét – gyermekprostituáltat alakított a Pretty Baby című filmben –, így kiskamasz évei óta a show business világában él, ahol nemcsak a tehetség és a teljesítmény, hanem bizony a makulátlan külső, és persze a vékony derék is hatalmas előnyt jelenthet.

A kék lagúna, a Végtelen szerelem és a Sahara sztárja viszont azt állítja, nem fogyókúrázással éri el, hogy az ötödik iksz felé közeledve is ilyen remek formában van: állítása szerint nem fosztja meg magát semmitől, amit megkíván, viszont mértéket kell tartania, és a „többször keveset” elv alapján étkezik: két-három óránként fogyaszt egy-egy kis adagnyi ételt. Ez nemcsak anyagcseréjét tartja működésben, hanem azt is megakadályozza, hogy hirtelen leessen a vércukorszintje, és nyalánkságokat kívánjon meg.

Brooke egy külföldi weboldal értesülései szerint alacsony szénhidráttartalmú étrenden él, és megtanulta proteindús, valamint jó zsírokban gazdag ételekkel helyettesíteni a szénhidrátban gazdagabb kedvenceit. Ezen kívül nagyon sok gyümölcsöt és zöldséget fogyaszt – nyersen, vagy akár friss saláták formájában is.

A magazinok által többször a világ legszebb emberei és legszexibb női közé választott híresség emellett kislánykorától kezdve a rendszeres sport lelkes híve. Iskolás évei alatt pompomlányként a tánc is hozzátartozott a mindennapjaihoz, emellett pedig évekig járt jazzbalettra is.

„Az élet túl rövid, ezért azt eszem, amit csak megkívánok, de utána lemozgom – árulta el egy interjúban Brooke. Majd hozzátette – az edzéstől jobban érzem magam, és erősebb is leszek.”  A színésznő hetente legalább három alkalommal sort kerít egy-egy kiadós mozgásra: rendszeresen jógázik, ami teste mellett lelkének is nagyon jót tesz, emellett pedig a karate és a tánc elemeinek egyesítőjeként is ismert Tae Bo, valamint a túrázás és a spinning lelkes híve. 

„Számomra a spinning vált be leginkább. Elég sokat fogytam ezzel a mozgásformával. A pulzusom felment edzés közben, így rengeteg kalóriát el tudtam égetni” – mondta a Szeleburdi Susan, a Rúzs és New York, valamint a Kés/alatt című sorozatokból is ismert Brooke.

Brooke őszi szépségtippje:
 

„Neked sem kell elbúcsúznod a nyári barnaságodtól, ha beköszönt az ősz: keverj egy kis barnító krémet a hidratáló arc- és testápolódba, így hidratáltsága mellett még jó ideig megőrizheted a bőröd szép barnaságát is!” 

Fotó: Profimedia – Red Dot

(T)egyél a menstruáció előtti panaszok ellen!

A Novorin orrcsepp használata a mindennapokban


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X