Főoldal > AKTUÁLIS > Halálos veszélyben volt – így őrzi alakját a szép énekesnő!

Halálos veszélyben volt – így őrzi alakját a szép énekesnő!

edzésénekesnővegetáriánusveszély
0

Írta: and

Nagyon hálás lehet angliai szomszédainak a gyönyörű Joss Stone, ugyanis ők értesítették a rendőrséget, amikor a Grammy-díjas énekesnő lakásának közelében egy gyanús autóra lettek figyelmesek. A járgányban két, kardokkal és hullazsákkal felszerelkezett férfi ült, akiknél részletes térképet is találtak a sztár otthonáról, így nem titok, hogy a gyanú szerint mire készültek. Joss nem sokkal ezután […]

Nagyon hálás lehet angliai szomszédainak a gyönyörű Joss Stone, ugyanis ők értesítették a rendőrséget, amikor a Grammy-díjas énekesnő lakásának közelében egy gyanús autóra lettek figyelmesek. A járgányban két, kardokkal és hullazsákkal felszerelkezett férfi ült, akiknél részletes térképet is találtak a sztár otthonáról, így nem titok, hogy a gyanú szerint mire készültek.

Joss nem sokkal ezután azt nyilatkozta, hogy már jól van: folyamatos kapcsolatban áll a rendőrséggel, de közben azért próbálja élni a mindennapi életét. Az események feldolgozásában pedig a zene mellett valószínűleg a sütés is segít neki, amit a közelmúltban egyfajta terápiaként jellemzett.

„Annyi különféle muffin, süti és aprósütemény van a receptkönyvemben! Jó érzés hazajönni, és ilyen szórakoztató dologgal foglalkozni, miközben tudom, hogy másoknak is örömet fognak szerezni a műveim. Olyan ez, mint a zenélés, hiszen a dalaimmal is boldoggá tehetek másokat” – árulta el Joss. Majd hozzátette, hogy süteményeit a helyi postának ajánlja fel, ahol az eladás után befolyt összeg felét megtarthatják.

A 24 éves világsztár egyébként nem eszik túl sokat az általa készített süteményekből, mivel nagyon fontosnak tarja a mértékletességet, illetve az egészsége megőrzését. A különleges hangú sztár évek óta vegetáriánus: „nem vagyok ugyan szupervékony, de nagyon jól érzem magam a bőrömben. Egész életemben vega voltam, ahogyan a szüleim és a testvéreim is” – mondta.

Joss a hús mellett tejtermékeket sem fogyaszt, amit nem érez különösebb lemondásnak. Gyakran kerül a tányérjára bio zöldség és -gyümölcs, például avokádó és édesburgonya. Egyik kedvenc étele a babos palacsinta, ahogyan az anyukája készíti: sok sajttal és paradicsommal, de ha épp turnézik, vagy nagyon elfoglalt, akár az öltözőjében is összedob egy salátás szendvicset.

Ezen kívül rajong a csokoládéért – nem hiába szerepelt éppen ő a Cadbury Flake csoki reklámjában… De Joss pontosan tudja, hogy nem viheti túlzásba a csokievést, ezért mindig próbál mértékkel hódolni az édes élvezeteknek. A sörözést és a cigarettázást is igyekszik visszaszorítani, főleg amikor turnézik. Hiszen az alkohol kiszáríthatja a hangszálakat, a dohányzás hatásai pedig az egész szervezetre nézve károsak.

Joss a színpadon borsmenta teát szürcsöl mézzel, citrommal és cayenne-i borssal, amit állítása szerint nemcsak fűszeres íze miatt szeret, hanem azért is, mert szerinte távol tartja a baktériumokat. Ugyanezért fogyaszt gyakran vegetáriánus curry-t is.

A csinos sztár az edzést sem hanyagolja el: ha csak teheti, úszik, hiszen ezzel a sporttal akár 300-600 kalóriát is elégethet óránként. „Az edzőtermekért viszont nem rajongok, mégis lejárok edzeni: sok kardio gyakorlatot végzek, legtöbbször futok. De szívesen mozgok a természetben is, például imádok túrázni” – mondta korábban Joss Stone.

Fotó: Profimedia.hu

Nézd meg jobban – válaszd a minőséget!

Rágcsálj és légy bikinikompatibilis! 

Fejben és lélekben is fogyózz!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X