Főoldal > AKTUÁLIS > Segítünk az árvízkárosultakon!

Segítünk az árvízkárosultakon!

0

Írta:

Az fn.hu és a Wellness Cafe segít összehozni a felajánlókat és a rászorulókat. Amennyiben szeretnél felajánlásokat tenni, adományokat eljuttatni az árvízkárosultaknak, fordulj az fn.hu szerkesztőségéhez e-mailben (figyelonet@sanomabp.hu). Segítünk összekötni a segélyszervezettel, és továbbítjuk azokat a Vöröskeresztnek. Esetleg hívd a – minden hálózatból hívható – 1749-es segélyvonalat, vagy küldj erre a számra ARVIZ vagy ÁRVÍZ szöveggel […]

Az fn.hu és a Wellness Cafe segít összehozni a felajánlókat és a rászorulókat. Amennyiben szeretnél felajánlásokat tenni, adományokat eljuttatni az árvízkárosultaknak, fordulj az fn.hu szerkesztőségéhez e-mailben (figyelonet@sanomabp.hu). Segítünk összekötni a segélyszervezettel, és továbbítjuk azokat a Vöröskeresztnek.

Esetleg hívd a – minden hálózatból hívható – 1749-es segélyvonalat, vagy küldj erre a számra ARVIZ vagy ÁRVÍZ szöveggel sms-t, amivel 200 Ft-ot adományozol a károsultak megsegítésére.

Amennyiben az árvízi mentőmunkálatokban (homokzsákok pakolása stb.) is segíteni szeretnél, az fn.hu-n folyamatosan frissülő segítségnyújtási lehetőségeket találhatsz.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X