Főoldal > EGÉSZSÉG > 10 másodperces karcsúsító tippek

10 másodperces karcsúsító tippek

diétafogyásfogyókúra
0

Írta:

A testsúlyod talán az egyedüli legfontosabb tényezője a hosszú távú egészségednek. Szánj rá 10 másodpercet most, és védd meg magad az egészségügyi problémáktól a következő évtizedekre!

Haladj az egészséges élet felé vezető úton az alábbi gyors fogyókúrás tippekkel, amelyek tényleg csak 10 másodpercet vesznek el az életedből. Ugye, hogy megéri?

Csökkentsd az étvágyad!

Egy pohár víz elfogyasztása, étkezés előtt, közel 20%-kal képes lecsökkenteni a teljes kalóriabeviteledet, mivel a jóllakottság érzetét kelti. A további eredmény érdekében ne a víz mennyiségét növeld, hanem az egy pohár szénsavmentes ásványvíz megivása után kezdd levessel az étkezést. Olyan zöldségeken alapuló levest fogyassz, mint a japán miso, az olasz minestrone vagy a zöldséges csirkegaluska leves.

Nevezz be egy versenyre!

Ha jobb okot szeretnél találni az eredményeid eléréséhez, mint az egyszerű súlycsökkentés, csatlakozz egy mozgásprogramhoz. Meglátod, a versenyszellem belőled is kihozza a maximumot! Ma már az interneten is több fogyókúrás versenyt találhatsz, ahol sikeres diéta- és mozgásprogramoddal mások előtt is büszkélkedhetsz.

Légy realista!

Ne kergess vágyálmokat, a hosszú távú fogyás kulcsa egy realista, rugalmas étkezési terv, amit a dietetikusok mostanság nem győznek hangoztatni. A legtöbb fogyókúrázó abba a hibába esik, hogy túl kevés ételt vesz magához, az éhségsztrájkra pedig a szervezet védekező mechanizmussal válaszol. Becsapva érzi magát, majd rosszullétet generál, átmegy ellenállásba és zsírt raktároz, ez pedig egy ördögi kör. Ha sóvárogsz egy fagyi vagy egy szelet süti után, nyugodtan egyél belőle pár kanállal. A lényeg, hogy mindig tarts mértéket!

Fotó: Pinterest


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X