Főoldal > EGÉSZSÉG > Ezentúl ezt az italt idd minden este!

Ezentúl ezt az italt idd minden este!

fogyásgyömbéritalmájméreganyagméregtelenítésuborka
0

Írta:

Eltávolítja a káros méreganyagokat a szervezetből, segíti a máj munkáját ez a házilag könnyen elkészíthető ital.

Amikor a szervezetben felhalmozódik a toxinok szintje, a máj túlterhelődik, nagyon keményen és sokáig dolgozik, hogy megbirkózzon a sok méreggel. A nem megfelelő életmód, a káros étkezési szokások mind hozzájárulnak a méreganyagok felhalmozódásához. A felgyülemlett veszélyes toxinok kiürítéséhez a májnak igazán jól jön némi segítség.

Kezdj azzal, hogy minden nap elfogyasztod az alábbi 100%-ban természetes hozzávalókból készült méregtelenítő italt, mely segíti a toxinok kiürítését a szervezetből. A nélkülözhetetlen tápanyagokban gazdag ital erősíti az immunrendszert és javítja az anyagcsere folyamatát.

Ez a hasznos ital még a zsírégetésben is a segítségedre lesz, megszabadít a has környéki zsírpárnáktól. Azt pedig igen jól tudjuk, hogy a túlsúly komoly egészségi kockázatot jelent, például szív- és érrendszeri betegséget, II-es típusú cukorbetegséget és magas vérnyomást okoz.

Már ma próbáld ki az alábbi receptet, hogy minél előbb élvezhesd előnyeit.

48681732 - blended smoothie with ingredients, selective focus.

Hozzávalók:

Elkészítés:

Az összes hozzávalót mosás után tedd a mixerbe és turmixold össze. Addig hagyd a gépet járni, ameddig egy egynemű keveréket nem kapsz. Esténként, lefekvés előtt idd meg a folyadékot és figyeld, ahogy napról napra fogynak a mérgek a szervezetedről, a hasadról pedig a zsír.

Fotó: 123RF


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X