Főoldal > EGÉSZSÉG > Kate Moss gyönyörű kislányával került címlapra

Kate Moss gyönyörű kislányával került címlapra

címlapfotózásKate Mossmodellsztárszupermodell
0

Írta:

A 13 éves Lila Grace nem először szerepel a híres divatmagazinban.

Bár sok sztárcsemete próbálja arról meggyőzni a sajtót, hogy nekik sokkal nehezebb, mint a többieknek, azért sok esetben mégsem olyan nagy hátrány egy (vagy két) híres szülő. Például Kate Moss kislánya, Lila Grace 13 évesen már a Vogue Italia címlapján szerepel szupermodell anyukájával együtt, mivel az aktuális lapszám témája a család és a szeretet.

Persze azt meg kell hagyni, hogy Lila Grace épp olyan, mint az alma, ami nem esett messze a fájától, sőt, talán még szebb is, mint Kate. Ráadásul sokkal hamarabb debütált a Vogue-ban, mint híres mamája, hiszen Kate és Jamie Hince 2011-es esküvőjén ő volt a koszorúslány. De azt, hogy vajon felnőttként is modellkedni szeretne-e, és tényleg lesz-e helye a pályán, még nem igazán lehet megjósolni.

Korábban abban is sokan kételkedtek egyébként, hogy az egykor kokainfüggő és az éjszakai életet máig imádó Kate Moss jó anya-e, de ő most épp erről próbál mindenkit meggyőzni. „Szigorú vagyok, de azt hiszem, ez a gyerekeknek valahol igenis tetszik. Lila mindig azt mondja, hogy szigorúbb vagyok, mint a többi szülő, de szerintem muszáj, különben a gyerekek a fejünkre nőnek” – mondta nemrég egy interjúban.

A szupermodell részben biztosan kislányának is köszönheti a fittségét, de persze annak is, hogy tényleg igazi örökmozgó: nem tud egy helyben ülni, és hetente legalább négyszer másfél órát sportol. Ez egyrészt intenzív kardió, például futás, spinning, lépcsőzés vagy ugrókötelezés, másrészt súlyzós gyakorlatok elegye.

A jóga és a pilates nagy rajongója is, ezért heti egy-egy alkalommal igyekszik ezekre is eljárni. A jógaórákat pedig szívesen fejezi be egy kis meditációval, ami nemcsak relaxálni segít, hanem abban is, hogy egyensúlyba hozza testét, lelkét, szellemét.

Az étrendjére is jobban figyel, mint régen. Reggelire általában gyümölcsöt, probiotikus joghurtot és egy szelet teljes kiőrlésű pirítóst eszik. Ebédre és vacsorára pedig sovány hús kerül a tányérjára, például grillcsirke vagy hal, amihez köretként sok friss salátát választ. Kate a nap folyamán kis adag ételeket fogyaszt, de a zsíros és sült falatkákat mindig kerüli.

Ami pedig szintén az egészségéhez kapcsolódik: Kate figyel a bőrápolásra és a megfelelő bőrvédelemre, például soha nem megy napra fényvédő krém használata nélkül. De napozás helyett szívesebben használ barnító krémet – az egyenletes barnaságot és természetesen ragyogó bőrt ígérő St. Tropez termékeit reklámozza is.

„Amióta csak kapható, St. Tropez önbarnító krémet használok, amióta csak kapható. Az első önbarnítómat akkor vettem, amikor először nyaraltam Ibizán, még huszonévesen. Nem akartam, hogy én legyek az egyetlen hófehér bőrű lány a parton” – árulta el a híresség, aki számos sztárral ellentétben sokkal jobban szereti világos bőrszíne helyett a napbarnított árnyalatot.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X