Főoldal > EGÉSZSÉG > Így legyen nagyobb a melled műtét nélkül

Így legyen nagyobb a melled műtét nélkül

alakformálásmellmellizommellműtétmellnövelés
0

Írta:

A sebészeti beavatkozás az egyik “legegyszerűbb” módja a melled formálásának és növelésének, a műtét ára igen borsos, arról nem is beszélve, hogy nem mindenki fekszik szívesen a kés alá. Szerencsére azok számára is van lehetőség a változásra, akik a műtétet elvetik, mégis szeretnének kicsivel dúsabb kebleket.

Ezek a természetes megoldások természetesen nem ígérnek 3 kosárral nagyobb méretet és azonnali változást, azt azonban igen, hogy a változás érzékelhető lesz, és a melled így teljesen mentes marad a „mű” dolgoktól. Az alábbi pár trükkel a nélkül formálhatod a melled, hogy sebészeti kés alá kéne feküdnöd.

Növeld a fehérjebevitelt

Az ösztrogén és a progeszteron szintje komoly szerepet játszik abban, hogy a melled mekkora. Ha szeretnél valamivel nagyobb, teltebb idomokat, fogyassz fehérjében gazdag ételeket, mert ezzel elősegíted a normál hormontermelést. A sertés, a vörös hús, a baromfi és a hal mind fehérjében gazdag ételek, de a vegáknak sem kell aggódniuk, nekik itt van a quinoa, bab, borsó, dió, tofu.

Fogyassz ösztrogénben gazdag ételeket

Az ösztrogén ugyebár befolyásolja a melled méretét, ezt már az előző pontban tisztáztuk. Ha olyan ételeket eszel, melyek ösztrogén szintje magasabb, ezzel megnövelheted a kebleid méretét. A legjobb ösztrogén tartalmú élelmiszerek közé tartozik a lenmag, napraforgómag, szója, hüvelyesek, tojás és hús.

Vérkeringés serkentése

A véráramlás serkentése hatással van a melleidre is én annak vérkeringésére. Ez a dolog azért lehetséges, mert a megfelelő vérkeringés elősegíti, hogy az oxigén, tápanyagok és hormonok eljussanak a megfelelő helyre. Bizonyos élelmiszerekről köztudott, hogy serkentik a vérkeringés működését, például a fokhagyma, étcsoki, napraforgó, gyömbér, cayenne bors, citrusfélék, ginko biloba, goji bogyó, zab, kaliforniai paprika, retek, sárgarépa, avokádó és görögdinnye.

Rendszeres masszázs

Az egyik legegyszerűbb és leglátványosabb módja a mellnagyobbításnak, ha rendszeresen megmasszírozod kebleid. 15 percnyi óvatos masszázs reggel és 15 percnyi este hozzájárul a normál vérkeringéshez, így pedig a hormonok, oxigén és tápanyagok eljutásához. A masszázzsal elősegíted egy prolaktin nevű hormon termelődését is, mely mellnövekedést idéz elő.

Gyógynövények

A görögszéna például kiválóan serkenti a mellméretet, mivel serkenti az ösztrogén és progeszteron szintjét. Sok nő az édesköményre esküszik, ha mellméretről van szó. A pueraria mirifica pedig segít szabályozni a hormonok szintjét, elérhető krém, gél és kapszula formában is. De ott van még a vad yam kapszula vagy tea is.

Mellizom erősítés

Azt gondoltak, csak a férfiaknak hasznos a mellizom erősítés? Nos, nem! A feszes, kidolgozott mellizom hozzásegít, hogy a melled feszes legyen. A súlyzós edzések, fekvőtámasz abban is segít, hogy a melleid tónusosabbak legyenek.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X