Főoldal > wellness > Erő? Megvan Benned. Akarat?

Erő? Megvan Benned. Akarat?

aerobikalakformáláscapoeiraCzanik Balázsedzésfogyássport
0 0

Írta:

Czanik Balázs, a Capoeira aerobik megalkotója, több mint tízéves edzői tapasztalattal a háta mögött elárulja Neked, mi kell ahhoz, hogy boldog, kiegyensúlyozott és ami a legfőbb, egészséges legyél.

Segít abban, hogy életedben egyensúlyba kerüljön a mozgás, az egészséges táplálkozás és a pihenés. Mert ez a titka mindennek!

Fontos, hogy az aktivitás a mindennapod része legyen. Legalább hetente háromszor kell minimum félórát, egy órát mozognod, egészséged megőrzése érdekében. Ha látványos eredményt szeretnél elérni, akkor emelned kell ezt a mennyiséget. Jelenleg annyiféle változatos, szórakoztató mozgásforma, sportág, aerobik óratípus közül választhatsz, hogy a passzivitás tényleg csupán csak kifogás.

Ha az alakodon változtatni szeretnél, hetente minimum négy-öt alkalommal sportolj. Figyelj oda az étkezésre – mit, mennyit, mikor és hány alkalommal fogyasztasz.

És pihenj is! Aludj, olvass, vagy bármi, ami kikapcsol.

nagy.jpg ()
Balázs a könyvben megosztja Veled mozgással kapcsolatos tapasztalatait; azokat a gyakorlatokat, trükköket és tippeket, amik “társaid” lesznek edzéseid során; akár súlyod csökkentésével szálkásítani, formálni szeretnéd az alakod, akár némi izomra szeretnél szert tenni.

Első könyvében a mozgásról tudhatsz meg minden fontos információt, megismerheted a testedet, szervezetedet.

Készülj fel, mert miután kiolvastad, meg sem állsz majd a következő edzőteremig vagy futópályáig. B-Fit! B-Life!

www.b-life.hu

www.balazsfitness.hu

www.facebook.com/balazsfitness


További cikkeink a témában

ételfájdalom

Fáj a fejed? Edd ezeket!

Írta:
tegnapelőtt 0 0

A fejfájásnak számos oka lehet, és vannak, akiknél ritkábban, másoknál gyakrabban jelentkezik. Ha te is gyakran szenvedsz ettől a tünettől, de a leleteid rendben vannak, lehet, hogy csupán néhány apróság miatt szenvedsz, amit különböző ételek fogyasztásával is orvosolni tudsz anélkül, hogy a pirulák után nyúlnál.

emésztésétel

10 étel, ami segít WC-zni

Írta:
tegnapelőtt 0 0

Senki sem szereti a dugókat, főleg ha a vastagbélben jelentkeznek. Egy hosszú utazás vagy edzés előtt fontos, hogy el tudd végezni a dolgod nyugodt körülmények között, főleg, ha idegen helyen gondjaid vannak ezzel. Ez a 10 étel segít abban, hogy könnyebben és egyszerűbben menjen a “nagydolog”.

Kövess Facebook-on!
X