Főoldal > EGÉSZSÉG > A túl sok szextől kitágulhat a vagina?

A túl sok szextől kitágulhat a vagina?

hüvelyszexvagina
0

Írta:

A vagina egy izmos csatorna, amely összeköti a test külső felületét a méhvel. Ennek a csatornának a megfelelő működését a hüvely izomzata biztosítja, optimális nedvességtartalmáért pedig mikroorganizmusok felelősek. A hüvely falának szerelmeskedéskor megváltozik az alakja és formája is, de nem lesz petyhüdt az igénybevételtől. Sőt! A rendszeres nemi élet kedvező hatással van a hüvely izomzatára, amely rugalmasabb és erősebb […]

A vagina egy izmos csatorna, amely összeköti a test külső felületét a méhvel. Ennek a csatornának a megfelelő működését a hüvely izomzata biztosítja, optimális nedvességtartalmáért pedig mikroorganizmusok felelősek.

A hüvely falának szerelmeskedéskor megváltozik az alakja és formája is, de nem lesz petyhüdt az igénybevételtől. Sőt! A rendszeres nemi élet kedvező hatással van a hüvely izomzatára, amely rugalmasabb és erősebb lesz.

Az idősebb nőknél a hüvely fala elvékonyodik és veszít rugalmasságából a hormonális változások miatt – ez a változás azonban csak a menopauza idején következik be.

A medenceizom és a záróizom tudatos és rendszeres tréningje viszont segít abban, hogy a hüvely hosszabb ideig megtarthassa ruganyosságát.

Mi tehetsz?

Ha úgy érzed, nem elég erős a hüvely izomzata, keress fel egy intimtorna-tréninget.

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X