Főoldal > EGÉSZSÉG > Veszélyben a kapcsolat? Így szereld le a csábítót!

Veszélyben a kapcsolat? Így szereld le a csábítót!

csábításcsábítóféltékenységférfipárkapcsolatpasi
0

Írta:

Előbb-utóbb minden kapcsolatban eljön az a pillanat, amikor a „csábító harmadik” megjelenik, persze leginkább rajtad és a pasidon múlik, hogy van-e esélye a betolakodónak. Akár egy rámenős cicababa, akár a pasid kolléganője vagy a legjobb barátnőd zavar bele az idillbe, tudnod kell, hogyan viselkedj a csábítóval szemben! Most megmutatjuk, hogyan védheted meg a kapcsolatodat! A […]

Előbb-utóbb minden kapcsolatban eljön az a pillanat, amikor a „csábító harmadik” megjelenik, persze leginkább rajtad és a pasidon múlik, hogy van-e esélye a betolakodónak. Akár egy rámenős cicababa, akár a pasid kolléganője vagy a legjobb barátnőd zavar bele az idillbe, tudnod kell, hogyan viselkedj a csábítóval szemben! Most megmutatjuk, hogyan védheted meg a kapcsolatodat!

A szőke démon

Sajnos minden buliban vannak olyan lányok, akik gátlástalanul flörtölnek bárkivel – akár van a srácnak barátnője, akár nincs. Fel kell venned a kesztyűt, ha egy ilyen hölgyemény veti ki a hálóját a barátodra! Azért ne ess rögtön kétségbe: bármilyen hihetetlenül hangzik is, a legegyszerűbben a szőke (vagy vörös) „partidémont” szerelheted le!
Tipp: Egy ilyen rámenős csajtól persze a legtöbb pasi is falra mászik. Ha a kedvesed mégsem lenne elég elutasító, éreztetned kell, hol kezdődik a „te felségterületed” – öleld át és csókold meg a kedvesedet minél többször, közvetlenül a lány orra előtt! Ha lekötöd a pasid figyelmét, akkor egy perce sem marad a csábító démonnal foglalkozni, így a lány előbb-utóbb kénytelen lesz visszavonulót fújni!

A bájos kollegina

A kedvesed mostanában egyre tovább marad bent a munkahelyén, és esténként gyakran hívja fel az egyik „rendkívül kedves és tehetséges” kolléganőjét is? A párod munkatársnője bizony komoly veszélyt jelenthet a kapcsolatotokra! A bájos kolléganővel nemcsak azért érdemes vigyáznod, mert a pasid napi nyolc órát tölt vele együtt, hanem azért is, mert nekik biztosan mindig lesz közös témájuk – egy új és izgalmas projekt vagy a főnök legújabb dilijei mindig szolgáltatnak majd okot egy kis csevegésre…
Tipp: Ha a kolléganőnek nem tűnik fel, hogy félre kellene állnia, akkor próbáld felhívni a figyelmet a létezésedre! Ha teheted, járj el a párod céges bulijaira, vagy hívjátok meg az magatokhoz a barátod munkatársait. Így legalább hazai pályán, a kedvesed oldalán veheted fel a harcot gaz csábítóval szemben!

0022464_1.jpg ()

Az ex-barátnő

Már jó néhány hónapja együtt jártok, és minden tökéletesen alakul, ám a kedveset váratlanul felhívja a volt barátnője? Az ex-barátnő hirtelen felbukkanása még a legjobban működő kapcsolatba is alaposan bezavarhat – különösen, ha a lány annak idején egyik pillanatról a másikra hagyta ott a pasidat!
Tipp: Tudnod kell, hogy a kedvesed mit gondol a volt barátnőjéről. Ha titkolózni kezd, és nem ismeri be, hogy találkozott az ex-szel, akkor valószínűleg még nem hűltek ki teljesen az érzelmei. Mindenképpen beszélnetek kell a dologról, de ne vádaskodj, és ne rendezz jelenetet, hiszen az is elképzelhető, hogy egy teljesen racionális ok áll az volt barátnő felbukkanásának hátterében!

A legjobb barátnőd

A gyerekkori barátnőddel az évek során teljesen összecsiszolódott az ízlésetek? Ha ugyanazokat a ruhákat, könyveket és filmeket szeretitek, akkor miért ne tetszhetne mindkettőtöknek ugyanaz a pasi is? Ettől függetlenül persze kimondottan elítélendő, ha a legjobb barátnőd a jelenlétedben nyíltan flörtölni kezd a kedveseddel, netán tőled függetlenül is találkozókra hívja a pasidat…
Tipp: Először is a barátnőddel tisztázd a dolgot, lehetőleg négyszemközt! Próbáld kideríteni, hogy mi állhat a háttérben, hiszen – ha igazi barátról van szó – akkor lehet, hogy ő éppen annyira szenved ettől a szituációtól, mint te! A legtöbb esetben nem érdemes a barátságot feláldozni egy pasi miatt, de arra azért ügyelj, hogy a kedvesed és a barátnőd minél kevesebbet találkozzanak!

 

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X