Főoldal > wellness > Segítség! Szilikon melleim vannak! Szoptathatok?

Segítség! Szilikon melleim vannak! Szoptathatok?

babaszilikon mellszoptatásvárandósság
0 0

Írta:

Nos, a szakemberek mai álláspontja szerint a válasz: igen. Vagyis lehet a szilikon-implantátummal szoptatni. Még pedig azért, mert a plasztikai sebészek ezeket a szépészeti beavatkozásokat úgy végzik, hogy a mell mirigyes állománya ne sérüljön. A protézist a műtét során a keblek mirigyes állománya mögé, mélyebbre helyezik, így a műtét után nyugodtan lehet akár szoptatni is. De […]

Nos, a szakemberek mai álláspontja szerint a válasz: igen. Vagyis lehet a szilikon-implantátummal szoptatni. Még pedig azért, mert a plasztikai sebészek ezeket a szépészeti beavatkozásokat úgy végzik, hogy a mell mirigyes állománya ne sérüljön. A protézist a műtét során a keblek mirigyes állománya mögé, mélyebbre helyezik, így a műtét után nyugodtan lehet akár szoptatni is.

De figyelem! A szoptatás során a már implantátummal rendelkező mell formája ugyanúgy változhat, mint a „normál” melleké. Viszont a szakemberek tapasztalata szerint elkerülhetővé válik a mell szoptatás alatti „deformitása”, ha a szoptatási időszak előtt kiemelik az implantátumot, majd a szoptatás utána ismét visszaültetik.

Ne feledd: amennyiben mellimplantátumod van, a szoptatásról feltétlenül konzultálj szakorvosoddal!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X