Főoldal > EGÉSZSÉG > Így válassz stílusos nyári kiegészítőt!

Így válassz stílusos nyári kiegészítőt!

divatékszerkendokiegészítőnyárszórakozástáskatrend
0

Írta:

Szereted a nagy és hangsúlyos kiegészítőket és a színes, feltűnő kiegészítőket? Odavagy a természetes alapanyagból készült formákért, vagy a fém és a műanyag cuccok a nyerők nálad? Ha szeretnél a strandon, a munkahelyeden és a partikon is stílusos lenni, akkor dobd fel az öltözéked a legtrendibb nyári kiegészítőkkel! Tekerd körbe magad! Az itt-ott dudorodó hurkácskák […]

Szereted a nagy és hangsúlyos kiegészítőket és a színes, feltűnő kiegészítőket? Odavagy a természetes alapanyagból készült formákért, vagy a fém és a műanyag cuccok a nyerők nálad? Ha szeretnél a strandon, a munkahelyeden és a partikon is stílusos lenni, akkor dobd fel az öltözéked a legtrendibb nyári kiegészítőkkel!

Tekerd körbe magad!

Az itt-ott dudorodó hurkácskák miatt folyton kényelmetlenül érzed magad a strandon, vagy egyszerűen csak szégyenlősebb vagy az átlagosnál? Egy nagy, színes strandkendő jó szolgálatot tehet akkor is, ha semmit sem kell takargatnod, bizonyos helyzetekben (pl. étteremben) ugyanis kifejezetten illetlenségnek számít, ha egy szál fürdőruhában jelensz meg. Tippünk: Alapszabály, hogy a kendőd színe mindig harmonizáljon a fürdőruhádéval. A „rejtőszíneket” – például a feketét vagy a barnát – felejtsd el, és válassz egy vidám, élénk színű darabot!  A strandkendődet persze nemcsak a vízparton viselheted, hiszen egy kevésbé méretes kendő a derekadra kötve, egy fehér vagy drapp vászonnadrág fölött is remekül mutat majd!

0019955_5.jpg ()

Elő a legszebb fülbevalóval!

Úgy tűnik, a nagy, lógós fülbevalók sosem mennek ki a divatból, a hatalmas karikák mellett viszont most trendinek számítanak a fából, kagylóból, gyöngyből készült darabok is. Az sem baj, ha nem vagy híve a natúr ékszereknek – ha egy vidám, bohókás, vagy meghökkentő darabra vágysz, akkor válogass a legkülönfélébb színű és formájú műanyag fülönfüggők közül is!
Tippünk: Az idén ismét hódít az etno stílus, ezért ha teheted, látogass el a nyári kirakodóvásárok valamelyikére, és szerezz be egy egyedi, kézzel készített fülbevalót! A népi ihletésű fülbevalókhoz nem feltétlenül kell hosszú szoknyát és sarut felhúznod, hiszen ezek az ékszerek egy farmerrel és egy színes blúzzal is remekül mutatnak!

0019955_1.jpg ()

Nyomd a fejedbe a kalapod!

A kalapoktól és sapkáktól azért idegenkedsz, mert gyerekkorodban muszáj volt viselned őket, vagy túl melegnek találod nyáron a fejfedőket? Itt az ideje, hogy legyőzd a kalapok iránti ellenszenved, és beszerezz egy szellős, jó minőségű anyagból készült darabot! Ne aggódj, mert az idén nemcsak a széles karimájú szalmakalapok közül válogathatsz: nagyon divatosak a textilből készült sapkák és a harmincas éveket idéző, keskenyebb karimájú gengszterkalapok is!
Tippünk: Kalapot vagy sapkát persze nemcsak a strandon érdemes viselned. Akkor se feledkezz meg a nap és az UV-sugarak elleni védekezésről, ha csak sétálni vagy városnéző körútra indulsz!

0019955_4.jpg ()

Fókuszban a csuklód!

A karkötőgyártók idei jelszava: minél vastagabbat! Válogathatsz a fából, gyöngyből, kagylóból, netán fémből vagy műanyagból készült karkötők közül is – a lényeg, hogy a kiválasztott darab minél nagyobb legyen. Az idei trend szerint ráadásul még az sem baj, ha a karodat egyszerre két-három karperec is ékesíti!
Tippünk: Arra azért figyelj oda, hogy a karkötők színe és anyaga passzoljon egymáshoz, no és persze az öltözékedhez is! A natúr színű fából vagy kagylóból készült karkötők nagyon jól mutatnak a trendi szafari stílusú szerelésekkel, egy vastag ezüst- vagy bronzszínű karperechez pedig hasonló árnyalatú koktélruha és tűsarkú szandál passzol!

0019955_2.jpg ()

Mindent pakolj bele!

Törölköző, naptej, egy váltás fehérnemű, néhány magazin, pénztárca és egyéb pipereholmik – ezek azok a dolgok, amiknek mindenképpen helyet szorítanod a táskádban, ha strandolni indulsz. Anyagok, színek és formák tekintetében most a strandtáskák terén is szabad a vásár, hiszen műanyag, textil, szövött, virágos, csíkos vagy egyszínű tatyót egyaránt választhatsz – a lényeg, hogy a táskavásárlást se „aprózd el”!
Tippünk: Egyáltalán nem ciki, ha a strandtáskádat bevásárláshoz vagy a munkahelyedre is magaddal viszed, ám ha a táskádat a strandon kívül, városban is hordani szeretnéd, akkor mindenképpen egy drágább, jobb minőségű darabot válassz!

0019955_3.jpg ()

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X