Főoldal > EGÉSZSÉG > 4 bevált tipp flörtöléshez

4 bevált tipp flörtöléshez

férfiismerkedéspárkapcsolatpasirandiszinglitavasz
0

Írta:

Amióta világ a világ, a tavasz az újjászületés és a nagy egymásra találások időszaka, ezért a télikabátoddal együtt süllyeszd a gardróbod mélyére a gátlásaidat is! Vesd be minden csáberődet, mert talán épp most találod meg azt a férfit, akivel nyáron már a tengerparton andaloghatsz! Most összegyűjtöttük neked a tavaszi szezon négy legjobb flörttippjét! 1. Merj […]



Amióta világ a világ, a tavasz az újjászületés és a nagy egymásra találások időszaka, ezért a télikabátoddal együtt süllyeszd a gardróbod mélyére a gátlásaidat is! Vesd be minden csáberődet, mert talán épp most találod meg azt a férfit, akivel nyáron már a tengerparton andaloghatsz! Most összegyűjtöttük neked a tavaszi szezon négy legjobb flörttippjét!

1. Merj mosolyogni!

A nap gyönyörűen süt, a madarak csivitelnek, az emberek azonban mogorvák és lehangoltak körülötted? El sem hinnéd, mennyit segíthet ilyenkor egy őszinte és üde mosoly! Sokszor az is elég, ha az utcán, a buszon egy kicsit ránevetsz az emberekre – erről mindenkinek eszébe fog majd jutni, milyen gyönyörű is a tavasz! Az önfeledt, vidám lányokat persze a férfiak is jobban kedvelik – hidd el, elképesztően szexisnek tartják majd, ha csak úgy, minden előzmény nélkül rájuk mosolyogsz!

2. Vedd a kezedbe a sorsodat!

Az utcán egymásnak sodródó férfi és nő, egy teljesen véletlenül elejtett cetli, rajta egy telefonszám… Ugye te is szereted azokat a romantikus hollywoodi filmeket, amik éppen ilyen találkozásokkal kezdődnek? Bár az élet ritkán produkál ilyen hihetetlen egybeeséseket, a sorsot azért te is kicselezheted egy kicsit! Ha tetszik valaki a környékedről vagy a munkahelyedről, akkor próbálj észrevétlenül a közelébe kerülni, egy óvatlan pillanatban pedig ejts el a közelében néhány fontosnak tűnő iratot! Ha a kiszemelt pasi érdemes a figyelmedre, azonnal felveszi az elejtett holmidat – innentől kezdve pedig csak rajtad múlik, hogy mennyire tudsz majd „hálás” lenni!

0018358_1.jpg ()

3. Játssz a napszemüvegeddel!

Mivel a szemednek nemcsak a nyári kánikulában van szüksége az UV-sugarak elleni védelemre, a napszemüvegedet már a tavaszi hónapokban is érdemes elővenned! Egy stílusos darab az öltözékedet is feldobhatja, és még a flörtölésben is hasznát veheted – persze csak akkor, ha tudod, hogyan kell bánni vele! Ha napszemüveget viselsz, akkor az arcod legjellegzetesebb része, a szemed környéke takarásban marad – ez egy kicsit sejtelmes, elérhetetlen külsőt kölcsönöz neked. Ha már meguntad a rejtőzködést, akkor a napszemüveget finoman csúsztasd az orrodra, majd vess egy árulkodó pillantást a kiszemelt fickóra! Ha a szemüvegedet a kezedbe véve még a szárat is rágcsálni kezded egy kicsit, a pasi biztosan teljesen begőzöl majd!

4. Ki a szabadba!

Hiába flörtölnél, nem tudsz olyan helyszínt, ami alkalmas lenne az ismerkedésre? A munkahelyeden minden nap ugyanazokkal a kollégáiddal találkozol, a bevásárlóközpontokban és a fitnesztermekben pedig már kedved és energiád sincs a pasizáshoz?  Ne gyűjtsd tovább a kifogásokat, inkább használd ki a jó időt, és menj a szabadba! Mivel a parkok és sétányok ilyenkor megtelnek sportolni vágyó fiatalokkal, futás, biciklizés, görkorizás  vagy kuyasétáltatás közben lehetőséged nyílik az ismerkedésre is. Hogy könnyebben rátalálj a jóképű „edzőtársadra” vagy kutyabarátra lehetőleg mindig ugyanabban az időben járj mozogni és sétálni - és ne feledd, a mosoly még sportolás közben is kötelező!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X