Főoldal > EGÉSZSÉG > 5+1 igazán dögös tusfürdő férfiaknak

5+1 igazán dögös tusfürdő férfiaknak

erotikaférfiakszexitusfürdő
0

Írta:

Bevetésre készült – Tonino Lamborghini – FEROCE A luxusautókat gyártó Lamborghini fiának mára egész gyűjteménye van különféle parfümökből, borotválkozás utáni szeszekből. Lássuk a portfólió legfinomabb tusfürdőjét! Az egyszerű és kissé konzervatív vonalvezetésű fekete flakonba szaglászva képzeletünkben máris élénken él a kép, amin a szintén Tonino Lamborghini nevével fémjelzett pármai hotelben ez a tusfürdő csordogál a […]

0014888_1.jpg ()


Bevetésre készült – Tonino Lamborghini – FEROCE
A luxusautókat gyártó Lamborghini fiának mára egész gyűjteménye van különféle parfümökből, borotválkozás utáni szeszekből. Lássuk a portfólió legfinomabb tusfürdőjét! Az egyszerű és kissé konzervatív vonalvezetésű fekete flakonba szaglászva képzeletünkben máris élénken él a kép, amin a szintén Tonino Lamborghini nevével fémjelzett pármai hotelben ez a tusfürdő csordogál a zuhany alatt ázó férfitenyérbe. Erősen fűszeres illat, enyhén vágykeltő fahéjjal és édeskés zamatokkal. Az általunk választott Feroce tusfürdő neve nem hiába jelent ’kegyetlent’ magyar fordításban. Az illat megállíthatatlanul hódítja meg a női orrot, és csak igen soká’ múlik el a bizsergés.

0014888_2.jpg ()

Páros élvezet – AXE – Thai massage
A titokzatos hangzatú tigrisfű olajjal és bali-szigeteki tengeri sóval felturbózott tusfürdőt minden bizonnyal azoknak a pasiknak kotyvasztották, akik szeretnék a nap végén oldani a fesztültséget a testükben, és szeretnének a munka, a megterhelő napi teendők után ismét akcióba lendülni. A bizarr, zöldeskék színben pompázó, apró masszázsszemcséket is tartalmazó tusfürdő illata kissé fanyar és savanykás, felfedezhető benne egy kis menta, és kámfor is.
Ajánljuk mindazoknak, akik a magányos fürdőzés helyett jobban kedvelik a közös programokat a fürdőkádban. Páros masszázshoz, kényeztetéshez kiváló választás.

0014888_3.jpg ()

Ígéretes hódítás - Old Spice – Whitewater
Trendek és újdonságok ide vagy oda, a nők nagy része bizony elolvad egy jól komponált, megszokott és beváltnak bizonyult műremektől – legyen szó egy csodás autóról vagy épp egy férfiaknak készült kozmetikumról. Pont erre a tényre utazhattak az Old Spice illatkreátorai akkor, amikor flakonba álmodták az egyszerű, nem hivalkodó, nem is tolakodó, férfiasan egyszerű ’fehér víz’ fantázianévvel felruházott tusfürdőt. Piros csomagolásával, a megszokott vitorlással a logójában épp azt a lendületet és frissességet hivatott ábrázolni, mint amilyen lendületet és frissességet a tusfürdő használójától vár a női közönség. Sportos, vagány pasiknak kiváló választás.

 

0014888_4.jpg ()

 

Szédítően sportos –  Adidas – Hair&Body After Sport
Azt már megszokhattuk az Adidastól, hogy friss, pezsgő illatokkal veszi le a lábáról az erősebbik és a szebbik nem képviselőit egyaránt. A tengerkék színű Hair&Body After Sport – esetünkben – a teremtés koronájának készült. A pasi, aki ezt az illatot választja, minimum szeressen sportolni, kedvelje a finom citrusos illatokat és élvezze azt, ha egy kiadós edzés után a frizura és az izmok is a megfelelő kényeztetésben részesülnek. Jó hírünk van! A tökélyre fejlesztett illatkompozíció még ennél is többre képes: az edzés után akár randizhatunk is – a finom illat ugyanis garantáltan megmozgatja a nők fantáziáját!

 

0014888_5.jpg ()

 


Őrjítően tartózkodó – Nivea – Cool

Elegáns, visszafogott és kicsit hideg. Épp csak annyira, amennyire kell. Épp csak, hogy a nők megőrüljenek érte. Mert az a férfi, aki a NIVEA Cool tusfürdőjét használja, biztos lehet a sikerben. A decens, oválisra tervezett flakon olyan kellemes illatot rejt, amelyhez bizony kifinomult ízlésre van szükség. Aki ezt a kellemesen hűsítő, mentolos kényeztetést választja, mindig tettrekész, és képes bármikor megújulni. De vigyázat - egy vérpezsdítő éjszaka után ez a tusfürdő könnyen lehűtheti az érzékeket!  

 

 

0014888_6.jpg ()

 

+1 a WellnessCafe szerkesztőségének kedvence
Természetes és dögös – Alva Duschgel

Egyszerre finom és őrülten természetes. A férfiaknak készült, kettő az egyben biotusfürdő nagy előnye, hogy nincs benne szintetikus tartósítószer és mesterséges illatanyag. Ennek megfelelően nem okoz bőrirritációt sem. Az egyszerűség ihlette a dizájnt is: a fekete, narancs és ezüst csomagolás visszafogott illatot rejt. Használója nem szereti a feltűnést, nem akar minden nap megküzdeni egy oroszlánnal – már a környezettudatosság miatt sem -, de mégis van benne valami. Valami őrülten férfias.

Fotók: Fogarasi Judit

 

Bőrvédő tippek férfiaknak
Tudtad, hogy az alkoholfogyasztás, a dohányzás és a napozás öregíti a bőr kollagén struktúráját, így ráncokhoz és a bőr megereszkedéséhez vezethet?  Bár bőröd 20%-kal vastagabb, mint a nőké – ennek oka, hogy erősebb kötőszövetekkel rendelkezel, mint hölgytársaid – a káros környezeti hatások, a napsugarak, a szennyezett levegő és az éjszakázás nyomai rajtad is meglátszódnak!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X