Főoldal > EGÉSZSÉG > Nyerj tengerparti nyaralást!

Nyerj tengerparti nyaralást!

nyereménywellness
0

Írta: and

Véghez vitted, amit megálmodtál? Legyőztél egy komoly betegséget, diadalt arattál egy veszni látszó ügyben? Egy percet se habozz tovább: oszd meg velünk azt a sorsfordulatot, amelynek köszönhetően ma már más színben látod a világot! Amit tenned kell: Írj nekünk levelet (Wellness magazin, 1554 Budapest, Pf. 100) vagy e-mailt a wellness@sanomabp.hu címre. A borítékon vagy az […]

Véghez vitted, amit megálmodtál? Legyőztél egy komoly betegséget, diadalt arattál egy veszni látszó ügyben? Egy percet se habozz tovább: oszd meg velünk azt a sorsfordulatot, amelynek köszönhetően ma már más színben látod a világot!

0002230_3.jpg ()

Amit tenned kell:

Írj nekünk levelet (Wellness magazin, 1554 Budapest, Pf. 100) vagy e-mailt a wellness@sanomabp.hu címre.

A borítékon vagy az e-mailben feltétlenül tüntesd fel:
„Az én sorsfordító történetem”.

Küldj egy képet is magadról!

A pályázatokat április 18-ig várjuk, a sorsolás április 19-én lesz. A nyertest a júniusi számunkban mutatjuk be.

Ha szerkesztőségünk zsűrije a te történeted találja a legpéldamutatóbbnak, bátorságod, erőd és elszántságod jutalmául egyhetes all inclusive pihenésre utazhatsz Kréta szigetére. A csodás környezet nyújtotta élményeken kívül gasztronómiai utazásban is részed lesz, és persze vihetsz is magaddal valakit.

A Wellnessben gyakran olvashatsz bátor tettekről, kilátástalannak tűnő, végül sikeresen alakuló helyzetekről. Most rajtad a sor, mesélj nekünk!

 

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X