Főoldal > Utazás > Fürdővilág télen – Frissülj fel, kapcsolódj ki!

Fürdővilág télen – Frissülj fel, kapcsolódj ki!

fürdőselfnesswellness
0

Írta:

Sárkány Wellness és Gyógyfürdő – zöld sziget a szürke hétköznapokban A festői Nyírbátorban 2010-ben épült Sárkány Wellness és Gyógyfürdő gyógymedencéivel – a gyógyászati célokra is alkalmas rendkívül hatásos Báthory gyógyvíznek köszönhetően – igazi termál paradicsom a pihenni és gyógyulni vágyók számára. Tapasztalt szakszemélyzettel ellátott gyógyászati részlegén a gyógyítás a legújabb kezelési módokkal és szakorvosok szakmai […]

Sárkány Wellness és Gyógyfürdő – zöld sziget a szürke hétköznapokban

A festői Nyírbátorban 2010-ben épült Sárkány Wellness és Gyógyfürdő gyógymedencéivel – a gyógyászati célokra is alkalmas rendkívül hatásos Báthory gyógyvíznek köszönhetően – igazi termál paradicsom a pihenni és gyógyulni vágyók számára. Tapasztalt szakszemélyzettel ellátott gyógyászati részlegén a gyógyítás a legújabb kezelési módokkal és szakorvosok szakmai felügyelete mellett zajlik.

Wellness részlege három finn szaunával, infraszaunával és gőzfürdővel, korszerű aromakabinnal, sókabinnal, valamint két merülő medencével különleges élményeket nyújt az egészséges életmód kedvelőinek. A Gyógyfürdő melletti európai színvonalúvá Strandfürdőben, kellemes környezetben, a szabad ég alatt élvezhetik a vendégek a napsütést, az úszást és a csúszdázást. A közvetlen szomszédságú Sárkány Apartman és Kemping tóval, erdőkkel övezett, csendes, nyugodt környezetben biztosít élménydús kikapcsolódást és kellemes árakon, télen-nyáron várja az üdülni vágyó családokat 16 db új építésű jól felszerelt apartmanjában, lakókocsi beállóival és sátorhelyeivel.

Látogass el a fürdő weboldalára: www.sarkanyfurdo.hu

sarkany.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Kihagyhatatlan élmények és év eleji akciók az Aqua-Palace Élményfürdőben Hajdúszoboszlón

2012. január 9. és március 9. között – az egészségmegőrzés fontosságát szem előtt tartva – rendkívüli akcióval lepi meg a vendégeket a Hungarospa.
A hideg, nyirkos téli napokon azok a vendégek, akik jegyet váltanak az Aqua-Palace fedett élményfürdőbe, március 9-ig ajándékba kapják a szaunahasználatot az első emeleti szauna világban. Ötcsillagos környezetben finn szaunák, gőzös szauna és infra szauna áll a vendégek rendelkezésére. Hol is találnánk jobb helyet immunrendszerünk erősítésére?

Most érdemes tehát kipróbálni a vízipalotát, ahol kihagyhatatlan élmények özöne várja a család apraját-nagyját: különböző korokat és helyszíneket megidéző élménymedencék, a legnagyobb hazai baba- és gyerekvilág, exkluzív szaunavilág, víziszörf, spinning, kangoo, thai masszázs, és még sok-sok wellness-fitnesz szolgáltatás áll a vendégek rendelkezésére.

A kisgyermekes családokra is gondolt a Hungarospa, nekik is egy különleges kedvezménnyel kedveskedik az év elején. Azok a kisbabás családok, akik január 9. és március 9. között veszik igénybe a babaúszás és a babamasszázs szolgáltatásokat az élményfürdőben, 20% kedvezményt kapnak.

Az Aqua-Palace sokféle bababarát szolgáltatást kínál a legkisebbeknek: gyerekvilág többféle bébi és gyerekmedencével, élethű állatfigurákkal, csúszdákkal, játszóház, foglalkoztató terem, pihenő szoba, szoptató- pelenkázó helyiség.

Speciálisan kisbabás családoknak összeállított csomagokat kínál több szálláskategóriában a Thermal Tourist Utazási Iroda. Tel.: 06-52-558-551 E-mail: thermaltourist@hungarospa.hu

További információk: www.hungarospa.hu

aquapalace.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Gyulai Várfürdő – Az egészség bástyája

A méltán híres négycsillagos strand- és gyógyfürdő, a Gyulai Várfürdő kényeztet, ellazít, megmozgat és gyógyít. A gyógyvíz jótékony hatását évente több százezren élvezik Magyarország legszebb gyógyhelyén, melynek egyediségét garantálja az egykori Almásy-kastély 8,5 hektáros 200 éves meseszép ősparkja.

A négygenerációs fürdő 19 medencéje között mindenki talál számára megfelelőt. A Beauty Masszázs Szalonban nem kevesebb, mint 40 féle masszázsból választhatnak a felfrissülésre vágyók, édes kényeztetést keresve. Az önálló bejáraton keresztül is látogatható Castello Wellness és Szaunapark luxusszolgáltatásokkal kényezteti vendégeit a belső és szabadtéri részeken egyaránt. Három kültéri szaunaházzal, két beltéri infraszaunával, gőzkabinnal, kültéri jakuzzikkal, merülődézsákkal és dézsazuhanyokkal várja a szaunázás szerelmeseit.

A fürdő vizének összetétele és igazolt gyógyhatása: alkáli-hidrogénkarbonátos gyógyvíz, kopásos eredetű mozgásszervi megbetegedésekre, krónikus idegbántalmakra, baleset, műtét utáni rehabilitációra, krónikus gyulladásos nőgyógyászati betegségekre.

Nyitva tartás: ősztől tavaszig 9.00-19.00, nyáron 8.00-20.00
Info: www.varfurdo.hu

További információk Gyuláról és a fürdőről: www.visitgyula.com

gyula_fokep.JPG ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X