Főoldal > Utazás > A Balaton télen – Töltődj fel a magyar tenger partján!

A Balaton télen – Töltődj fel a magyar tenger partján!

Balatonspawellness
0

Írta:

Hotel Wellamarin**** Leisure & Wellness A Hotel Wellamarin 2011.07.01-jén nyílt, feng shui elven berendezett négycsillagos wellness szálloda Zamárdiban, mely nem csak nyáron hanem az év bármely napján várja vendégeit. Míg a nyáron ide utazók Zamárdi 3 km-es szabadstrandján vagy a páratlan panorámával rendelkező 1. emeleti szabadtéri medence teraszán süttethetik a hasukat, addig telelő Kollégáik a […]

Hotel Wellamarin**** Leisure & Wellness

A Hotel Wellamarin 2011.07.01-jén nyílt, feng shui elven berendezett négycsillagos wellness szálloda Zamárdiban, mely nem csak nyáron hanem az év bármely napján várja vendégeit. Míg a nyáron ide utazók Zamárdi 3 km-es szabadstrandján vagy a páratlan panorámával rendelkező 1. emeleti szabadtéri medence teraszán süttethetik a hasukat, addig telelő Kollégáik a téli Balatonpart szépségeivel, vagy a szálloda wellness részlege és vendéglátó egységei által kínált lehetőségekkel töltekezhetnek.   

Akik jobban bírják a hideget és szívesen öltik fel meleg téli kabátjaikat, húznak csizmát, kesztyűt, sapkát vagy vesznek manapság divatos fülmelegítőt, azok egy balatonparti sétával vagy a Zamárdit szimbolizáló kilálátóhoz való kirándulással lephetik meg magukat gyönyörködve a magyar tenger látképében, vagy az épp lemenő koraesti napnyugtában. A korcsolya szerelmesei kifejezetten drukkolhatnak a mínuszoknak, hiszen ha kellő ideig a nulla alá kúszik a hőmérséklet, akkor Közép-Európa legnagyobb korcsolyapályáján tesztelhetik tudásukat, legyen szó egyéni műkorcsolya produkcióról, vagy az NHL-t meghazudtoló csapatjátékról. Bármelyik outdoor programot is választják, biztosak lehetnek benne, hogy a szállodába visszatérve a Bohém Bowling Caféban forralt bor, puncs esetleg tea várja őket, hogy a hidegben lehűlt testüket újra felmelegítsék.

Azok akik télen inkább az orrukat sem dugnák ki,  a szálloda falain belül is lefoglalhatják magukat. Elmerülhetnek a Black and Orange Wellness beltéri élménymedencéjében, méregteleníthetik testüket a hagyományos finn-, bio, infraszaunában, esetleg a gőzkabinban, felfrissíthetik magukat a merülőmedencében vagy a jégbarlangaban, vizipipát szívva relaxálhatnak a tepidáriumban, caldáriumban, valamint masszőreink kezei alatt, andalító dallamok közepette kényeztethetik magukat. Az aktív sport rajongói sem kell, hogy unatkozzanak, felesleges energiáikat levezethetik a kondigépekkel felszerelt fitnesz teremben, elüthetik az időt a squashpályán, tarolhatnak a bowlingpályán,  vagy a virtuális X-Box világába lépve mozgalmas kalandok elé nézhetnek.

További információk: www.wellamarin.hu

wellamarin1.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Hotel Azúr Prémium – A luxus új fogalma a Balatonnál

Luxus-kényeztetésre vágysz? Arra, hogy ha kinyitod a szemed reggel, a Balaton kacsintson vissza rád? Netalán jacuzziznál a szobádban? Mi tudjuk, hol a helyed.
A Balaton-régió egyik legnépszerűbb szálláshelyén mindebben részed lehet, hiszen a 7. születésnapját ünneplő siófoki Hotel Azúr**** Wellness és Konferencia Szálloda exkluzív, Prémium szárnnyal bővült.

Hotel Azúr Prémium**** névre keresztelt épületben félszáz szoba várja a látogatókat, melynek nagy része balatoni panorámás, de vannak olyan lakosztályok is, amelyeket szaunával és jacuzzival is felszereltek.

Szemet gyönyörködtető kilátásban azonban nem „csupán” a szobában lehet részünk, de a rönkszaunában üldögélve is pihentethetjük tekintetünket a hullámzó Balatonon. Az 1800 négyzetméteres wellnesközpontban igénybe vehetjük az exkluzív, 12 elemes szaunaparkot, valamint az úszó- és élménymedencéket is.
Újjászülethetünk testileg és lelkileg, hiszen a Tűz, Ősi vizek, Levegő, Varázslatos Föld és Zöld arany ihlette különleges spa szolgáltatások mind azt szolgálják, hogy megfiatalodjunk, kivonhassuk magunkat a hétköznapok forgatagából, és kellemesen ellazuljunk.

És nem csak külsőnket és lelkünket ápolhatjuk, de a szálloda 70 fős Opus étterme is igazolja, valódi négycsillagos helyen járunk. Házilag füstölt balatoni halak, helyi lekvár-, méz-, biokrém- és primőrzöldség – és ez csak a reggeli kínálata.
A vacsora kínálata pedig még inkább ínycsiklandozó. Esti étkezésként friss, helyi alapanyagokból, modern technológiával elkészített ötfogásos menüsorokat ajánl Süli János chef, melyekhez a Petrus borbárból kitűnő hazai és külföldi borok fogyaszthatóak.

Tekintsd meg szálloda februári akciós ajánlatait, és kapcsolj ki pár napra: www.hotelazur.hu

azur1.jpg ()

 A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Zenit…. minden cseppje élmény… élvezet, mint egy titokzatos képzelet…

„A Zenit Hotel Balaton**** Vonyarcvashegyen, a Balaton északi partján, a Keszthelyi hegység lankás domb tetején található. Az összesen 35, a természet natúr színeiben pompázó szobák/lakosztályok erkélyére kilépve élvezhetjük a friss levegőt, felejthetjük el a nagyváros zaját. Szobáinak többségéből a Hévízi öböl fenséges látványa tárul a Vendégek elé, aki óhatatlanul is megigézve figyeli, amint a falusi házak látványa, a Balaton időtlen kontúrjával olvad egybe. A téli időszakban nincs izgalmasabb élmény, mint mikor a tó befagy és jeges száguldásba kezdhetünk.

Panorámás, második emeleti 600 m2-es wellness világunkban szolgáltatások színes palettája tárul elénk: vinoterápiás kezelések, masszázsok, kozmetikai kezelések, feszített víztükrű 110 m2-es úszómedence, gyermekmedence csúszdával, 14 fős jacuzzi, merülőmedence, jégkabin, gőzfürdő, finn szauna és infraszauna, fitneszterem, manikűr, pedikűr, szolárium.

A képzett masszőreink mézes, csokoládé, vanília vagy szőlőmag olajos masszázzsal kényeztetik a hölgyeket, miközben az urakat a svéd, vagy a keringésjavító masszázzsal lazítják el. Szomjúságunkat pedig a wellness bárban kínált gyümölcs teával, üdítővel csillapíthatjuk. Ehhez jön még a kényelmes, kétszemélyes tölgyfa dézsakád, hol tejben-mézben, vagy borban fürdetjük, hogy azután, a kádból kilépve szinte újjászületve lássuk, miként is változott bőrünk bársonyosan puhává és csillogóvá. Szauna mesterünk pedig mézes tálacskával és mentolos felöntéssel várja a „borzongani” vágyó Vendégeket!
A Festetics család 1810-ben épült présházában alakítottuk ki a reformkor hangulatát idéző éttermünket. Nyáron az étterem balatoni panorámás teraszát ajánljuk, télen a kandallóban ropogó tűz mellett élvezheti a fogásokat. A Festetics család 200 éves borospincéje pedig felejthetetlen hangulatot teremt a válogatott borok kóstolásához.”

További információk: www.hotelzenit.hu

zenit6.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X