Főoldal > Utazás > Töltődj fel hazánk legjobb helyein

Töltődj fel hazánk legjobb helyein

feltöltődésitthonpihenésszállodawellness
0

Írta: and

Siófok, Hotel Azúr Ez a hatalmas, több mint kétszáz szobás szálloda a Balaton környékének legnagyobb wellness hotelja. Ennek megfelelően wellness központja is igen nagy, közel 3700 négyzetméteres, ahol mindent megkaphatsz, amire csak vágysz. A kül- és beltéri medencék mellett egy szaunapark is található, melyben olyan különlegességek kaptak helyet, mint a sókamra, illatkamra, kneipp taposó, gőzfürdő, […]

Siófok, Hotel Azúr

Ez a hatalmas, több mint kétszáz szobás szálloda a Balaton környékének legnagyobb wellness hotelja. Ennek megfelelően wellness központja is igen nagy, közel 3700 négyzetméteres, ahol mindent megkaphatsz, amire csak vágysz. A kül- és beltéri medencék mellett egy szaunapark is található, melyben olyan különlegességek kaptak helyet, mint a sókamra, illatkamra, kneipp taposó, gőzfürdő, infraszauna és csendes szoba. Ha ez még nem elég, huszonegy különböző masszázstípusból választhatod ki, ami neked a legmegfelelőbb, a shiatsutól kezdve a lávaköves masszázson át, a legkülönlegesebb kényeztető módszerekig szinte bármi megtalálható a kínálatban. Ha pedig még több kényeztetésre vágysz, nézz be a szépségszalonba, ahol királynőként bánnak majd veled.

Esztergom, Bazilika Panzió

hely2.jpg ()Festői környezetben, Esztergom város központjában, közvetlenül a Bazilika alatt helyezkedik el a csodás kis panzió. A tizenhat szoba és a három apartman mind gyönyörű kilátással rendelkezik. Ha már minden látványosságon túl vagy, láttad a Bazilikát, a Sötétkaput a Bazilika alatt, vagy a Mária Valéria hidat ,és szeretnél felfrissülni, megteheted a panzió wellness részlegében, ahol száraz és gőzszauna, hideg vizes merülődézsa, jacuzzi és különböző masszázsok állnak a rendelkezésedre. Kellemes estéket tölthetsz el a panzió saját borpincéjében, ami fantasztikus hangulatú, exkluzív bor- és sajtkészlettel várja vendégeit.

Parádfürdő, Erzsébet Park Hotel

A szálloda a Mátrában, egy hatalmas őspark ölelésében helyezkedik el. Két wellness részleg közül is választhatsz, ha felfrissülni vágysz. Az egyik szárnyban úszómedence, ülőmedence, infraszauna, finn szauna, török gőzfürdő, konditerem, szolárium és masszázsrészleg, míg a másikban élménymedence, pezsgőfürdő, finn szauna, fényterápiás és sókabin vár rád. Ha egy kis kirándulásra vágysz, ellátogathatsz a Sástóhoz, az ország legmagasabban fekvő természetes tavához, az Ilona völgybe, ami csodás látnivalót kínál vadregényes tájával, vagy a Pannónia parkba, ahol remek szórakozási lehetőségek várnak. De ha inkább maradnál, a szállodában is találhatsz szórakoztató programokat.

Gárdony, Vital Hotel Nautis

Gárdonyban található a Velencei-tó környékének legújabb szállodája. Különleges építmény, melynek hajó formája úgy tárul az odaérkező elé, mintha a kikötőben horgonyozna. A szálloda wellness részlege igen gazdag kínálattal rendelkezik, tökéletes választás, ha pihenésre és kikapcsolódásra vágysz. A gyermekmedence és a jacuzzi mellett találhatsz finn szaunát, infra szaunát, szanáriumot, gőzkabint, sókamrát, élmény és masszázszuhanyokat, jégkutat, és tepidáriumot. Ha mozgásra vágysz, a hotel kardio terme is nyitva áll, a beauty részlegen pedig egy sor további kényeztetés vár, mint a különböző masszázsok, kozmetika, fodrászat, és napfürdő. A környéken számtalan kiránduló helyre látogathatsz el, de egy kisebb sétát akár minden este tehetsz a tó partján is.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X