Főoldal > szex > Tuti szextippek, hogy a Valentin-nap igazán szenvedélyes legyen

Tuti szextippek, hogy a Valentin-nap igazán szenvedélyes legyen

szenvedélyszexszextippValentin-nap
0

Írta:

A szexi fehérnemű megunhatatlan Eljött a te időd: a közelgő Valentin napra ajándékozd meg magad egy ultraerotikus fehérnemű szettel, ha pedig eddig nem merted, vállald be most a csábos harisnyatartót, a hódító selymet és álmaid férfija tűkön fog ülni, hogy minél előbb kihámozzon belőle. Megtapasztalnád, milyen érzés áttetsző baby-dollban táncolni, vagy a neccharisnyából lassan, izgatóan […]

A szexi fehérnemű megunhatatlan

Eljött a te időd: a közelgő Valentin napra ajándékozd meg magad egy ultraerotikus fehérnemű szettel, ha pedig eddig nem merted, vállald be most a csábos harisnyatartót, a hódító selymet és álmaid férfija tűkön fog ülni, hogy minél előbb kihámozzon belőle.

shutterstock_22354852.jpg ()Megtapasztalnád, milyen érzés áttetsző baby-dollban táncolni, vagy a neccharisnyából lassan, izgatóan kibújni? Az erotikusfehernemu.hu oldalán számtalan vadító kiegészítőt találsz, csak siess a rendeléssel, hogy még időben érkezzen!

Wellness Cafe tipp: Triumph Push-up melltartó (9990 Ft), alsó (4990 Ft), erotikus szettek (www.khimera.hu), Bodystocking erotikus ruha. (4990 Ft, www.intimfehernemu.hu)

Gyönyörkeltő fürdőzés

Ha kibontottátok az ajándékokat, és kellemesen megvacsoráztatok, nincs más dolgotok, mint egy forró, vágykeltő fürdőt venni. Az együttlét intimitását tovább fokozhatod speciális óvszerrel, síkosító olajjal vagy péniszgyűrűvel. A hangulat ideális megteremtéséhez öltöztesd sejtelmes fénybe a fürdőszobát, tegyél be lágy, romantikus zenét, és add át magad az éjszaka legnagyobb gyönyörének.

Wellness Cafe tipp: Erotikus masszázsolaj (www.bio-therapy.hu), Mézédes kéjgolyók (www.szexszalon.hu), lakk-latex síkosító olaj (3390 Ft, www.vibratorszexshop.hu) Stenders „Eros” illatosított szójagyertya és masszázsgyertya (www.stender.hu)

Játékszer maratoni szexhez

Hosszú ideig tartó szenvedély, fergeteges extázis, lüktető hangulat? Ha szeretnéd, hogy kedvesed pénisze az aktus Temptation.jpg ()során ne legyen túl érzékeny, és lassabban jusson a csúcsra, fújj párat a Delay forté-ből, melynek finom összetevői ápolják és selymessé, rugalmasabbá teszik az intim terület. Elég csupán két spriccelés, és érezni fogod, a kielégülés pillanata őrjítően késlekedik. A terméket itt megrendelheted: www.vagyaim.hu

Az Orgazmus-Stop krém mindkét fél gyönyörét szolgálja, mivel a tradíciók óta használt és különleges összetételű anyag megakadályozza a korai magömlést. Szeretkezés előtt néhány perccel masszírozz borsónyi mennyiséget párod hímvesszőjére, majd élvezzétek a gigantikus ölelést. A krémet megvásárolhatod az www.exkluzivshop.hu oldalán.

Wellness Cafe tipp: Longtime-Lover spray (4190 Ft, www.intimo.hu), Suifan Kwang késleltető termék. (www.potencia-noveles.com)

Hinta-palinta

Már régen is készítettek szexuális célzattal bútorokat, melyek a gyönyör fokozását szolgálták. Lépjetek be kedveseddel az erotika e különös világába, és nyissátok ki együtt a végtelen variációk izgalmas kapuját!

A szexhinta elfeledteti a hagyományos pózokat, ebből adódóan más lesz a hüvelyfal szorítása, a pénisz tartása. Kihagyhatatlan Valentin esti program. A Swing szexhintát 27990 Ft-ért megrendelheted a www.vagyaim.hu oldalán.

Wellness Cafe tipp: Freestyle rugós szexhinta (www.amina.hu), Káma-szútra ágy (www.goldenszexshop.hu)

Pattanj a rúdra!

Minden pasi imádja az erotikus táncot, különösen akkor, ha számukra lenge öltözetben prezentálják. Vedd el a józan eszét, és szerezz be egy táncrudat, melyet egyszerűen és gyorsan te is összeállíthatsz. Az erotikus csomagban használati útmutatót, Hogyan táncolj DVD-t (angol nyelven), továbbá szexi harisnyakötőt és Dance bankjegyet is találsz, melyekkel mindkettőtöknek egy felejthetetlen estét szerzel. A szettet itt rendelheted meg: www.sexsense.hu

Wellness Cafe tipp: Carmen Electra táncrúd (46990 Ft, www.mindenkiszexel.hu), szexre hívó csengő. (1490 Ft, www.szexszalon.hu)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X