Csodás felfrissülés a bőrnek

bőrápolásfeszes bőrkrémstriaszépségtestápolóVichy
0 0

Írta:

Száraz kar vagy lábszár? Energiát vesztett bőr? „Csíkok” súlyingadozás vagy hormonális változás következtében? Itt az ideje, hogy szakszerűen vedd kezelésbe magadat, de a kényeztetésről se feledkezz meg!

A megviselt bőrnek igazi felfrissülést hoznak a Vichy különleges testápolói. Az Aqua Sorbet hűs hatásával energiát ad a bőrnek, a kényeztető Balzsam pedig ragyogóvá varázsolja.

A stria sok nő számára ismert jelenség, amely nem csak terhesség, de kamaszkor vagy gyors hízás során is kialakulhat. A Vichy striák elleni krém kettős hatásával segít megelőzni a csíkok kialakulását és halványítani a meglévőket, ezért pl. fogyókúra esetén is ajánlott.

Ideal Body Aqua Sorbet

Hosszan tartó hatású hidratáló, hűsítő testápoló az egész napon át üde és ragyogó bőrért.

  • Hűs hatás és energia
  • Hosszan tartó hidratáltság
  • Egységes bőrszín

Ideal Body Balzsam

Egy balzsam, amely szinte beleolvad a bőrbe. Gyorsan beszívódik, puha bőr érzését és komfortérzetet hagyva maga után.

  • Hosszan tartó hidratáltság.
  • Egységes bőrszín.
  • Rugalmasság és puhaság.

Striák elleni krém

Kettős hatás: megelőzés és halványítás. Segít feszesíteni a bőrt, így a meglévő csíkok megjelenése csökkenhet és színük elhalványulhat. Hidratálja és táplálja a bőrt, amely így könnyebben megőrizheti rugalmasságát és jobban ellenállhat a megnyúlásnak.

Forrás: Vichy


További cikkeink a témában

hajhajápolás

Hullámok és loknik: készítsd el és ápold!

Írta:
3 napja 0 0

A hullámos haj sikkes és sokoldalú. Lehetsz vele elegáns díva, de féktelen lázadó is. Ezt a frizurát egyáltalán nem bonyolult elkészíteni – elég átkefélni, rögzíteni és már indulhatsz is. A hullám ráadásul a hosszú és a rövid hajú nőknek is jól áll. Csak ne feledd: a forró hajsütővas rendszeres használata árt a hajnak, így hát gondolj előre rakoncátlan tincseid ápolására.

AvonMark

Húzd meg a vonalat!

Írta:
12 napja 0 0

A szépségtrendekben már évek óta előkelő helyet foglalnak el a tusvonalas szemsminkek. Ezek előnye ugyanis, hogy alkalomhoz illően, illetve kedvünknek megfelelően vastagabban, vékonyabban, cicásan vagy csak szolidan, kecses vonallal hangsúlyozhatjuk szemeinket.