Boldogság a testnek és az érzékeknek

bőrbőrápoláskrémniveaszépségtestápolás
0 0

Írta:

Intenzív és hosszan tartó táplálás zsíros bőrérzet nélkül? Ugye hihetetlenül hangzik? Próbáld ki a NIVEA Care krémet, mely pillanatok alatt bársonyossá és rugalmassá varázsolja a bőröd – mintha kicserélték volna!

A krém, ami elcsábít

A NIVEA most megalkotta azt a krémet, mely képes intenzíven táplálni a bőrt anélkül, hogy zsíros  bőrérzetet hagyna maga után. A NIVEA Care puhává és rugalmassá varázsolja a bőrt, miközben különlegesen nőies illatával kényezteti érzékeinket, a gondoskodás és a gyengédség illatával lengi körbe használóját.

A NIVEA Care rendkívül kellemes textúrája mélyen táplál, könnyen felvihető és gyorsan beszívódik. Már a krém felvitele is valódi boldogság a bőrnek és az érzékeknek: különleges állagával, kifejező illatával és azonnali hatásával örökre elcsábít.

Új, viaszos formulánkkal a könnyű, krémes textúrába burkolt természetes és tápláló összetevők kombinációját alkottuk meg. A bőrrel való találkozást követően a finom viaszkristályok azonnal elolvadnak és vékony filmréteget képeznek a bőrön, amely gyorsan felszívódik anélkül, hogy zsíros érzetet hagyna maga után. A viaszkeverék többek között shea vajat is tartalmaz, mely intenzíven táplál és mindent megad, amit egy nő egy bőrápoló krémtől elvár.

Ajánlott fogyasztói ár: 50 ml, 100 ml, 200 ml • 849 Ft, 1159 Ft, 1849 Ft

Tápláló összetétel

  • emulgeálószereket nem tartalmaz
  • hidratálja és táplálja a bőrt
  • gyorsan felszívódik
  • erősíti a bőr természetes védőrétegét
  • magával ragadó illata van
  • nem hagy zsíros érzetet a bőrön

Forrás: Nivea


További cikkeink a témában

arcápolásbőr

Védelem a hideg ellen

Írta:
tegnap 0 0

A téli időszakban különösen fontos figyelmet fordítani a bőrápolásra. Ilyen körülmények között még az egyébként normál ápolást igénylő bőr is több odafigyelést kíván, mivel könnyebben kiszáradhat, érzékennyé válhat.

hajnövesztéshajvitamin

Ép testen (sz)ép haj (X)

Írta:
11 napja 0 0

Tudjuk, hogy a szépség belülről fakad, de ha valaki egészséges, az kívülről is látszik. A heti pörgés közben nincs megállás, folyamatos a stressz, alig van időnk olyan fontos dolgokra, mint az egészségünk. Pedig, ha valami nincs rendben odabenn, annak jelei vannak. Ilyen tünet lehet a hajhullás, amit a fokozott stressz, a nem megfelelő táplálkozás, vagy akár az élelmiszerekben található mesterséges anyagok is okozhatnak. Kinek van ideje címkéket olvasgatni és utánajárni, melyik összetevő mit okozhat?