Öltöztesd bőrödet ünnepi díszbe!

arcápolásarcbőrbőrbőrápoláskarácsonyszépségünnepek
0 0

Írta:

Azt mondják a változás gyönyörködtet! …de legalábbis feladatot ad! Talán ezért vágyunk arra, hogy alkalomadtán változtassunk önmagunkon és környezetünkön is. Karácsony közeledtével ünnepi díszbe öltöztetjük a lakást, a kertet, az irodát, és remélhetőleg a lelkünket is!

Persze mindenki a saját igényeinek megfelelően, hol több, hol kevesebb giccsbe borulva. Ha azonban nem csak a házak, ablakok külsejét akarjuk megszépíteni, hanem önmagunkat is, akkor most bemutatunk néhány kezelést amellyel ünnepi díszbe öltöztethetjük bőrünket!

Ha rászántuk magunkat arra, hogy a hagyományos kozmetikai kezelések mellett esztétikai élményekkel is gazdagodjunk úgy fontos, hogy tudjuk melyik kezelés mit takar és ennek tudatában mire van szükségünk vagy mit szeretnénk kipróbálni. Legutóbb a botox kezelés, az arcszobrászat, arctöltés lehetőségét, az intenzíven fókuszált ultrahangot (HIFU) és a frakcionált lézeres bőrfiatalítást mutattuk be. Ezúttal két érdekes és különleges eljárást, a hyamatrix és az O2 lift kezelést szeretnénk figyelmedbe ajánlani.

Hyamatrix

Injekciómentes hyaluron plasztika! A kezelés során használt bioaktív összetételű kozmetikai készítmények megkötik a bőrben lévő hialuronsavat. Ezáltal javítják a bőr szerkezetét, újjáépítik és korrigálják azt, így tartósan fenntartják a fiatalosság érzését és látványát – hangsúlyozza Dr. Parrák Zita orvos-esztétikai specialista, a New Beauty Anti-aging és Orvos-Esztétikai Központ vezetője. Az új eljárásnak köszönhetően a HYAMATRIX®  kimagaslóan feltűnő esztétikai élményt nyújt az arcon, nyakon, vagy dekoltázson. A benne lévő hatóanyagok leállítják az öregedési folyamatokat és csökkentik a bőr biológiai korát. A szépészeti klinikán végzett kezelés mellett professzionális kozmetikai szerek és otthoni használatra szánt készítmények is elérhetőek azok számára akik hatékony megoldást keresnek az öregedési folyamatok megállítására, a bőr megújítására injekciós beavatkozások nélkül!

Mire számíts: A kezelés célja a hidratálás, regeneráció, a bőr újra modellezése, metabolikus folyamatainak aktiválása a bőr középső rétegeiben. Már egy kezelés is látványos eredményt nyújt! A hyaluron plasztika alkalmas különböző alkalmak (esküvő, bál, vagy akár Karácsony) előtt a kortól és a bőr minőségétől függően hetente, kéthetente összesen 4-6 alkalommal.

Mire figyelj a kezelés után: Semmiféle külsérelmi nyom nem keletkezik a kezelés után, így azonnal mehetünk emberek közé! Hatása hosszan tartó.

Kezelés ára: 25 000.-Ft/alkalom

O2 Lift luxus arckezelés

A természetes szépség visszaállításának kiemelkedő módszere, amely hatékonyan és kíméletesen távolítja el az elhalt hámréteget. Oxigén, növényi őssejtek, peptidek (meghatározott sorrendben összekapcsolódó α-aminosavakból felépülő rövid polimerek

 (óriásmolekulájú anyag))  és koncentrált növényi enzimek segítségével az O2 Lift, prémium spa kezelést nyújt.

Mire számíts: A kezelés a sav és szulfát mentes tisztítással kezdődik, majd következik a Lifting Peeling egy forradalmi hámlasztással. Az oxigenizálás a harmadik, egyben legspeciálisabb lépés. A buborékoló oxigenizáló pakolás percek alatt biztosítja az ellenállhatatlan ragyogást, és azonnali eredményt hoz valamennyi bőrtípus esetén. Ezt követi a fiatalító szérum, mely őssejtekben, antioxidánsokban, erős növényi hatóanyagokban gazdag. Végül a kezelés utolsó fázisa a fényvédő alkalmazása, mely egyenletesen ragyogóvá teszi a kezelt területet, miközben teljes védelmet nyújt az UVA/UVB sugaraktól.

Mire figyelj a kezelés után: Miután a bőr újra megtelt élettel, semmi teendő nincs, csupán élvezni! Fogadd a bókokat és érezd ahogy bőröd fellélegzik!

Kezelés ára: 19 000.-Ft/alkalom

Ha kész vagyunk a karácsonyi előkészületekkel, akkor magunkról se feledkezzünk meg! Ezek a kezelések remek lehetőséget nyújtanak férfiaknak és nőknek egyaránt, hogy a bőr is ünnepi díszbe pompázhasson!

Forrás: Purecom


További cikkeink a témában

pihenéswellness

A közös élmény a legnagyobb ajándék a szerelem ünnepén (x)

Írta:
tegnap 0 0

A szerelmet a finom érintések, meghitt beszélgetések és a közös élmények tartják ébren. A hétköznapok rohanásában azonban gyakran nem jut elég idő a szerelem ápolására. Mi lenne, ha Valentin-napon ékszer és parfüm helyett inkább megszöknének egy olyan helyre, ahol végre minden önökről szól, és a testük-lelkük is újjászületik? A sárvári Spirit Hotelben minden adott ahhoz, hogy igazán romantikus hangulatba kerüljenek.

hotel

Ayurvéda az egész éves stressz ellen (X)

Írta:
tegnap 0 0

Az új év új kihívásokat is hoz majd magával, amire jó, ha idejében felkészülünk fejben és testben egyaránt. Az egész esztendőre nézve hasznos lehet, ha egy alapos állapotfelméréssel indítunk, és megtanulunk néhány praktikus stresszmentesítő módszert is még azelőtt, hogy teljes erőbedobással visszaszállnánk a kimerítő mókuskerékbe. Ebben segít a hévízi NaturMed Hotel Carbona**** Superior Feszültségoldó kúrája.