9 módszer, hogy 5 kilóval kevesebbnek tűnj

alakformáláskarcsúsodásöltözködésruha
0 0

Írta:

Nem kell fogyókúráznod ahhoz, hogy vékonyabbnak tűnhess: próbáld ki ezeket a tippeket!

1. Öltözz egy színbe!

Mindenki hallotta már, hogy ha talpig feketébe öltözik, akkor vékonyabbnak tűnik, azonban ez nem csak a feketére, hanem minden sötét árnyalatra igaz: válassz sötétkék, csokoládébarna, sötétszürke összeállításokat – a hatás ugyanaz!

2. Elő a V-nyakú felsőkkel!

Egy szép, V-nyakú dekoltázs automatikusan a nyakadra tereli a figyelmet, a nyakad és a felsőtested hangsúlyozásával pedig optikailag megnyúlik az alakod.

3. Kerüld a redőket!

Mindegy, hogy a derekadon, a csípődön, vagy a karodon, de kerüld a fodros, rátétes darabokat, ezek ugyanis mind vastagítanak. Viselj egyszerű, letisztult felsőket, vékony pamut anyagból!

karcsu2.jpg ()4. Hosszú láncok a szép sziluettért

Ha szereted a bizsukat, elő velük! A hosszú, vékony, esetleg többsoros láncok a derekad felé vonzzák a tekinteteket, így pedig hosszában megnyúlik az alakod a mutatós ékszerek segítségével.

5. Nem mindegy a hossz

A szoknyád hossza pont a térded alatt, vagy fölött végződjön, így szépen kihangsúlyozza a lábaidat. A combközépig érő szoknyák ezzel szemben vastagíthatják a combodat és a vádlidat, a földig érő darabokban pedig slamposnak tűnhetsz.

6. Válassz olyan ruhákat, amelyek tökéletesen illeszkednek a testedre!

Talán nyilvánvalónak tűnik, azonban ha az önbizalmad csökken, hajlamos lehetsz arra, hogy bő ruhákba rejtsd el a testedet, így viszont több számmal nagyobbnak tűnhetsz. Ugyanez a helyzet a túl szűk, húsba vágó ruhákkal, ezek sem segítenek elérni a tökéletes összhatást. Mérd le magad, és találd meg a megfelelő méretet (ami se nem túl szűk, se nem túl bő), így az önértékelésed és a stílusod is rohamosan javulni fog.

7. Viselj magas sarkút a nadrághoz!

Megemeled a fenekedet, és a lábad is hosszabbnak tűnik azáltal, ha egy egyenes vonalú nadrághoz egy hegyes orrú magas sarkút húzol! Ha a cipőd és a nadrágod színben harmonizál, még jobban karcsúsítod a sziluettedet.

8. Hordj függőleges csíkos darabokat!

Mivel a szemed hosszában követi a vonalakat, egy függőlegesen csíkozott ruha jóval magasabbnak és vékonyabbnak mutat. Ebben az esetben viszont vigyázz: a színek itt is harmonizáljanak, két különböző darabbal lehet, hogy az ellenkező hatást éred el.

9. Karcsúsodj láthatatlanul

Viselj a ruhád alatt karcsúsító fehérneműket! Ezek az új, innovatív darabok már nem csak méreteket faragnak le belőled, hanem nagyon dekoratívak is. Akár a combod, akár a hasad, vagy a melled a kritikus testrészed, egy megfelelő karcsúsító darabbal csodákat tehetsz!


További cikkeink a témában

pihenéswellness

A közös élmény a legnagyobb ajándék a szerelem ünnepén (x)

Írta:
13 órája 0 0

A szerelmet a finom érintések, meghitt beszélgetések és a közös élmények tartják ébren. A hétköznapok rohanásában azonban gyakran nem jut elég idő a szerelem ápolására. Mi lenne, ha Valentin-napon ékszer és parfüm helyett inkább megszöknének egy olyan helyre, ahol végre minden önökről szól, és a testük-lelkük is újjászületik? A sárvári Spirit Hotelben minden adott ahhoz, hogy igazán romantikus hangulatba kerüljenek.

hotel

Ayurvéda az egész éves stressz ellen (X)

Írta:
19 órája 0 0

Az új év új kihívásokat is hoz majd magával, amire jó, ha idejében felkészülünk fejben és testben egyaránt. Az egész esztendőre nézve hasznos lehet, ha egy alapos állapotfelméréssel indítunk, és megtanulunk néhány praktikus stresszmentesítő módszert is még azelőtt, hogy teljes erőbedobással visszaszállnánk a kimerítő mókuskerékbe. Ebben segít a hévízi NaturMed Hotel Carbona**** Superior Feszültségoldó kúrája.