Főoldal > SZÉPSÉG > Tuti arctisztítás minden helyzetben

Tuti arctisztítás minden helyzetben

arcápolásarctisztításarctisztító kendőbőrápolásniveaszépség
0

Írta:

Biztos ismerős a helyzet, mikor későn érkezel haza és már csak ahhoz van kedved, hogy bedőlj az ágyba. És az arctisztítás? Semmiképpen se hagyd el, próbálj ki inkább egy gyorsabb és egyszerűbb módszert – használj arctisztító kendőt!

A rendszeres és alapos arctisztítás elengedhetetlen ahhoz, hogy a bőrt megvédjük a hétköznapi ártalmaktól és gondos ápolással visszaadjuk természetes ragyogását. Mielőtt arcodra újabb réteg krémet vagy sminket vinnél fel, győződj meg a bőröd tisztasága felől. A krémek, az alapozó és a smink rétegezése nem fedi el az előző napok kihágásait. Mindenképpen rendszeresen tisztítsd arcodat, akkor is, ha gyorsan csak egy tisztítókendőt használsz.

Az arctisztító kendő használata nem csak az esti parti után, hanem sportolás közben, az iskolában vagy utazáskor is praktikus. Röviden: mindig jól jön, ha nincs idő a teljes arctisztítási rutin elvégzésére, vagy ha nem szeretnéd magaddal vinni a sminkes üvegcsék egész seregét. A megfelelő tisztító és ápoló kozmetikumokhoz hasonlóan azonban ne felejtsd el kiválasztani a törlőkendők közül sem a bőrödhöz leginkább illőt.

Ha száraz bőröd van, válaszd az extra finom szerkezetű törlőkendőt, amely nemcsak tisztítja, hanem táplálja is a bőrt. Tippünk: Creme Care ápoló arctiszító kendő valódi NIVEA ápolással és a NIVEA Creme egyedi illatával. Ajánlott fogyasztói ár: 25 db, 1349 Ft

Ha normál vagy vegyes bőrrel rendelkezel, az arctisztítással frissítő és kellemesen hidratáló hatást is elérhetsz.
Tippünk: Frissítő arctisztító kendő. Ajánlott fogyasztói ár: 25 db, 1349 Ft

Az érzékeny bőrűek értékelni fogják a nem csupán a krémek használatakor jellemző különleges bánásmódot és az extra ápolást. Válaszd a természetes összetevőket tartalmazó finom szerkezetű törlőkendőt, amely kíméletesen tisztítja és hidratálja a bőrt.
Tippünk:
A természetes mandulaolajat tartalmazó finoman tisztító törlőkendő alkalmas az érzékeny szemkörnyék tisztítására is, és kíméletesen távolítja el a vízálló szempillaspirált. Ajánlott fogyasztói ár: 25 db, 1349 Ft

ÚJDONSÁG!

A micellás technológiájú törlőkendő a közkedvelt micellás víz tulajdonságaival rendelkezik. Az anyag finom szerkezetét micellás vízzel itatták át. A kendő kíméletesen és egyszerűen szabadítja meg az arcbőrt a szennyeződésektől, a sminktől és a vízálló szempillaspiráltól is és egyúttal biztosítja a bőr számára a kellemes hidratáltság és frissesség érzetét.
Tippünk:
Micellás arctisztító kendő minden bőrtípusra. Ajánlott fogyasztói ár: 25 db, 1349 Ft

Útmutató a törlőkendő használatához

1.     Arctisztítás előtt alaposan moss kezet, nehogy az ujjaidon található baktériumok átkerüljenek az arcodra.

2.     Először a szemfestéket távolítsd el: a törlőkendőt 5–10 másodpercig óvatosan nyomd rá a szemhéjadra, hogy a smink felengedjen, majd ezt követően le- és befelé irányuló mozdulatokkal könnyedén töröld le a festéket. A szemedet végig tartsd becsukva. 

3.     Csak a szemfesték eltávolítása után kezdj az arc tisztításába. Kezdd a homlokodon, majd fokozatosan haladj lefelé és oldalirányban, az orrod hegyétől az orcákon át az áll, a nyak és a dekoltázs felé.

4.     A törlőkendőt körkörös mozdulatokkal használd, csak így távolíthatod el gyorsan és alaposan a sminkedet.

5.     A törlőkendőt ne nyomd az arcodra. Bár a kendő rostjai rendkívül puhák, nagyobb nyomásra irritálhatja, feleslegesen „nyújthatja“ a bőrt.

6.     Ne felejtsd el a törlőkendő csomagolását mindig gondosan visszazárni. Ellenőrizd, hogy a csomagolás ragasztócsíkja megfelelően tart-e, mert csakis így kerülheted el, hogy a kendők kiszáradjanak, és így a kendők hosszasan megőrzik frissítő hatásukat. A törlőkendők egyenletes nedvességének megőrzése érdekében a kendőket a csomag nyílásával lefelé tárold.

7.     Tisztítás után az arcbőrt már nem szükséges vízzel leöblíteni.

Forrás: NIVEA


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X