Főoldal > SZÉPSÉG > Gyönyörű, otthon is elkészíthető nyári frizurák

Gyönyörű, otthon is elkészíthető nyári frizurák

frizurahajápolásszépség
0

Írta:

A hajfonatok manapság újra reneszánszukat élik, és mi most két, nagyon gyors frizura elkészít&

A hajfonatok manapság újra reneszánszukat élik, és mi most két, nagyon gyors frizura elkészítését is megmutatjuk neked. Azért a klasszikus, óriáshullámokkal bolondított napszítta sörényről sem feledkeztünk meg!

A frizurák elkészítésében Sally Brooks volt segítségünkre. Sally a London Hairdresser of the Year háromszoros bajnoka, és ezáltal a brit fodrász közösség elismert tagja. Olyan híres divattervezők felkérésére készített frizurákat, mint Alexander McQueen, és rendszeresen kreál hajkölteményeket a vezető divatmagazinok számára.

Két perces konty

Ez a frizura nagyon gyorsan elkészül, mégis elegáns. Időről időre felbukkan a kifutókon és a vörös szőnyegen, de akár a strandon is megállja a helyét. Kövesd az egyszerű lépéseket, és varázsolj magadnak csodás frizurát néhány perc alatt!

konty1.jpg ()1. lépés: Fésüld át a hajad egy természetes sörtéjű kefével, és rögzítsd egy lófarokban a fejtetőn. A haj rögzítéséhez a legpraktikusabb hajgumit használni.

2. lépés: Válaszd a lófarkat két egyforma részre.

3. lépés: Mindkét részt fond be hármas fonással.

4. lépés: Rögzítsd a fonatok végét hajgumival.

5. lépés: Tekerd körbe egymás körül a fonatokat, majd rögzítsd őket hajtűvel, vagy hullámcsattal.

6. lépés: Az egész frizurát rögzítsd hajlakkal.

Sally tippje: Ezt a frizurát akár az irodában is elkészítheted, ha már nincsen időd hazaugrani a randi előtt, de a strandra is tökéletes választás. A legegyszerűbben úgy tudod a fejtetőre fogni a hajad, ha egyszerűen előre dőlsz, és lehajtod a fejed. Így még a gravitáció is neked dolgozik! Használj NIVEA Diamond hajlakkot, mely erős tartást, és káprázatos fényt ad frizurájának!



balerinafonat2.jpg ()Időtlen és egyszerű – a balerina fonat

1. lépés: Válassz el középen egy részt a hajadból, és tűzd meg egy hajtűvel. Ezzel a tinccsel később fogunk foglalkozni.

2. lépés: Kezdd el a haj fonását egyik oldalon, közvetlenül a fül mögött.

3. lépés: A fonás során, ahogy haladunk körbe, vegyünk fel egy-egy tincset, fogjuk a hajfonat középen lévő tincséhez, és folytassuk a fonást…

4. lépés: …egészen addig, amíg körbeérsz, és eléred a kezdő pontot.

5. lépés: Ha körbeértél, tűzd meg a fonatot az elsőként összefogott hajtincsek alatt.

6. lépés: Most vedd ki az első pont szerint letűzött részből a csatot, és egyszerűen fond be.

7. lépés: Ezt a fonatot is tekerd körbe a fejed körül, majd rögzítsd kullámcsattal.

8. lépés: Kicsit húzgáld szét a fonatokat, hogy a haj dúsabbnak látsszon, és pihésnek, mert ez adja ennek a stílusnak a báját.



loknik3.jpg ()Szél fújta loknik

1. lépés: Válaszd el a hajad alsó részét, és ezzel kezdd a szárítást, egy közepes körkefe segítségével. Kezdd a hajtöveknél, mert ez tartást, és tömeget kölcsönöz a hajnak.

2. lépés: Csavard a hajad a kefére, hogy hullámokat alakíts ki: szárítsd meg a tincseket a kefére tekerve, és hagyd kihűlni rajta, így sokkal tartósabb lesz az eredmény.

3. lépés: Csavard le a hajad a keféről.

4. lépés: Ha az alsó résszel végeztél, akkor jöhetnek a felső tincsek.

5. lépés: A füled előtti tincseket előrefelé szárítsd, a fül mögöttieket pedig hátrafelé.

6. lépés: Rázd össze a tincseket a természetes összhatásért, és zabolázd meg a repkedő hajszálakat hajlakk segítségével.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X