Főoldal > SZÉPSÉG > Szuperdivatos őszi frizurák

Szuperdivatos őszi frizurák

frizurahaj
0

Írta:

  Lassan elmúlik a nyár és beköszöntenek a sötétebb, komorabb napok. Ahogy az évszakok, &uacute

 

Lassan elmúlik a nyár és beköszöntenek a sötétebb, komorabb napok. Ahogy az évszakok, úgy az öltözködésünk és a külsőnk is változik. Az ősz kezdetével nemcsak a sminkünk, de a hajunk színe, formája is dominánsabbá válik, így a nyárias, könnyed, kislányos frizurákat felváltják az elegánsabb, nőiesebb hajkreációk, melyekkel akár  vérbeli dominává is válhatunk.

Eljött a barnák, vörösek ideje

Idén ősszel a barna és a vörös árnyalati lesznek a meghatározóak. Ahogy a fák levelei, úgy a tincseink is besötétednek, és csodálatos színeket öltenek.  A napszítta szálak ideje lejárt, így bátran kísérletezgethetsz, főleg, ha egy kis változatosságra vágysz. Amennyiben ennek ellenére a szőke hajszín szerelmese vagy, akkor az arany, illetve a méz a legjobb választás számodra. Még egy remek megoldás: ha az eddig is hatalmas népszerűségnek örvendő ombre stílusú festést alkalmazod, így a tincseid legvégén még mindig viselheted a világosabb árnyalatokat.

haj2jo.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A barnának azonban szinte az összes verzióját magadra öltheted, bár a legtrendibb a mély csokoládé, illetve a gesztenye lesz, és ha szeretnél egy kis fényt is belevarázsolni a sörényedbe, megkérheted a fodrászodat, hogy néhány tincset fessen be arany vagy annál kissé sötétebb színűre, így olyan hatást kelt, mintha folyamatosan ragyogna a hajad.

Amennyiben valódi, őszi külsőre vágysz, próbálkozz meg a vörös valamely hozzád illő árnyalatával. Szinte nincs is olyan hajszín, amely annyira illene a nyárbúcsúztató hangulathoz, mint a réz, a rozsda és a mahagóni színei. Legyen a sörényed egyenes, vagy hullámos, ezekkel az árnyalatokkal biztosan nem lősz majd mellé!

Dobd fel az unalmas lófarkat!

A lófarok a legegyszerűbben elkészíthető frizura. Praktikus, kényelmes és roppant nőies, soha nem megy ki a divatból. Azonban mindig van, amivel feldobhatjuk ezt az unalmas viseletet. Tökéletes munkahelyi frizura például, ha az alaposan kivasalt hajad alacsonyan összefogod, és egy körbetekert tinccsel elrejted a hajgumit. Ez az egyszerűen elkészíthető lófarok az őszi trendeket bemutató divatshowk egyik kedvenc hajviselete. Ha ezt még jobban fel szeretnéd dobni, akkor vess egy pillantást Jason Wu modelljeire, akik vérbeli dominaként vonultak végig a kifutón a magasan összefogott, hosszan becsavart vad frizurájukkal.

Hódító frufru

Csak pár tincset kell megváltoztatni, mégis mennyire más karaktere lesz ezáltal az arcodnak. Nyáron sokakat zavar a homlokot takaró frufru, mivel nehéz elcsatolni, így csak melegíti az arcunkat. Viszont a hűvösebb idők beköszöntével bártan kurtítsd meg elöl a hajad, meglátod, egy másik ember fog visszanézni rád a tükörből. Ne félj, nincs olyan arc- és fejforma, amihez ne illene frufru, csak ki kell választanod a hozzád legjobban illőt.

Idén ősztől óriási sláger lesz a mini frufru. Igazán dögös és vagány kinézetet kölcsönöz, akár lefele, akár kissé oldalra fésülöd. A legtöbb arcformához remekül illik, viszont a legjobb, ha kivasalod hozzá a hajad, mivel így még drámaibb hatást érhetsz el. Amennyiben úgy érzed, ez túl extrém lenne számodra, akkor a szemöldököd vonalában vágasd le a frufrud, és fésüld előre a kisimított tincseidet.

Szexi rövid

Biztosan te is látod, hogy a sztárok sorban szabadulnak meg hosszú fürtjeiktől és szexi Pixie-fazont vágatnak. Ördög Nóritól kezdve, Michelle Williams-en és Jessica Chastain-en át Emma Watson-ig számtalan sztár hódol az új trendnek, és milyen jól teszik! Bátran bevállalhatod te is, hiszen a rövid haj mindenkinek jól áll, csak a tökéletes fazont kell megtalálnod. Kérdezd ki a fodrászodat, és vágj bele! Az őszi megújulás a lelkedre is fantasztikus hatással lesz.

Fotó: Elle, Pinterest


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X