Főoldal > SZÉPSÉG > Szépülj a legújabb technológiák segítségével!

Szépülj a legújabb technológiák segítségével!

arckezelésúj
0

Írta: and

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed! Szépülj különleges fényterápiával! Ha valaki egy kicsit fiatalabb bőrre vágyik, nem muszáj azonnal kés alá feküdnie; az egyik legújabb technológiában a fényterápia, a mágneses mező és a cosmeceutical minősítésű kozmetikumok különleges hatását ötvözték, e három „alkotóelemből” született meg a […]

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed!

Szépülj különleges fényterápiával!

Ha valaki egy kicsit fiatalabb bőrre vágyik, nem muszáj azonnal kés alá feküdnie; az egyik legújabb technológiában a fényterápia, a mágneses mező és a cosmeceutical minősítésű kozmetikumok különleges hatását ötvözték, e három „alkotóelemből” született meg a CSL (Cosmeceutical Special Light) terápia, ami tökéletes alternatívája csl.jpg ()a szépészeti beavatkozásoknak. A terápiában használt eszköz (Bemer 3000 SLT berendezés) a pulzáló elektromágneses mezőt speciális fényimpulzusokkal kombinálja, ezzel serkenti a sejtek oxigénellátását, a sejtek energiaraktárai feltöltődnek, ezenkívül fokozza regenerálódási képességüket is, ennek hatására a bőr puha és rugalmas lesz, fiatalabbnak fog tűnni. A kombinált kezelés kb. 12 percet vesz igénybe, és ha kúraszerűen alkalmazzák, rövidebb idő alatt is látványosan mérsékeli a bőr öregedésének tüneteit, és visszaszorítja a meglévő mimikai ráncok számát, mélységét. Ha évente kétszer megismétled a kúrát éveket fiatalodhat a bőröd.

Bővebb információ: www.egeszsegudvar.com

botoceuticalgold.jpg ()Égj te is aranylázban!

A Fytofontana kezelések során csak csúcsminőségű hatóanyagokat alkalmaznak; az egyik legszuperebb kezelésük kifejezetten a 30 év feletti hölgyeknek szól, ez pedig a mélyhidratáló ránctalanítás arannyal. A kezelés során egyaránt gondoskodnak a vízhiány pótlásáról és „gatyába rázzák” a kezdődő ráncokat is. Olyan hatóanyagokat juttatnak a bőrbe, amelyek megsokszorozzák a sejtek vízmegkötő képességét, a bőr több vizet tud megőrizni, így biztosítva a hosszantartó hidratáltságot. Ezt a hatást pedig továbbfokozza a szérum 18 karátos arany tartalma, ennek a vegyületnek szintén jelentős a vízmegkötő hatása, emiatt egyre nagyobb népszerűségnek örvend a kozmetikai iparban.

Wellness Cafe tipp: Megnyílt a legújabb online drogéria, ahol mindent megtalálsz, ha szépségről van szó! 

Ragyogó arcbőr zafírral

A SolenneMed Esztétikai Központban már zafírral is szépítenek, ez az érett bőr számára valóságos csodaszer. A kezelés során organikus zafírporral dúsított ránctalanítás történik, a zafír hatását egészíti ki a speciális laktobionsav, ami az AHA savhoz hasonlóan hámlaszt, viszont jóval kíméletesebb. Szintén vízmegkötő hatású, emellett antioxidánsokkal tölti fel a bőrt és még gyulladás gátlóként is funkcionál. A különleges gyógynövénykomplexnek és a magas hyauluronsav tartalmának hála a bőr felpezsdül, élettel telivé válik, az apróbb ráncok pedig kisimulnak.

Bővebb információ: http://solennemed.hu

rozsalabda.jpg ()Labdázz rózsával!

Az Isis Day Spa új szolgáltatásai között megtalálod a tápláló, öregedés gátló Permanent Contour arc-és dekoltázskezelést, amelyben különleges rózsa labdákat hívnak segítségül. Gőzölt bio tisztaságú rózsaszirom labdákkal masszíroznak át alaposan, amelytől nemcsak az arcod frissül fel, de a lelked is. A rózsa aktív hatóanyagai mélyen a bőrbe jutnak, táplálják azt, nem mellesleg a közérzeted is jobb lesz. A rózsa egyébként gyulladás gátló, és ránctalanító hatású, mind a száraz, mind pedig a zsírős bőr ápolására tökéletes. A kezelés alatt termoterápiával juttatják a hatóanyagokat a bőrbe, így az mélyebben szívódik fel. A végeredmény friss és fiatalos bőr. Ha egy kis lazításra vágysz a rohanós hétköznapokban, mindenképp iktasd be a kezelést!

Bővebb információ: www.isisdayspa.hu

A legjobb tippek emésztési problémák ellen

Megérkeztek a NIVEA Q10PLUS arcápoló termékcsalád legújabb tagjai!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X