Főoldal > SZÉPSÉG > Top 3 hatékony kezelés a cellulit eltüntetésére

Top 3 hatékony kezelés a cellulit eltüntetésére

cellulitkezelésnarancsbőr
0

Írta: and

Több fronton kell harcolnod A cellulitisz vagy narancsbőr a nők 80%-ánál jelentkezik, ami nem csak esztétikailag zavaró, de vízvisszatartással és a kötőszövet idő előtti öregedésével járó folyamat. A cellulit kialakulásában számos tényező játszhat szerepet: a hormonális változások, az örökletes hajlam, a mozgásszegény életmód, az egészségtelen táplálkozás, a stressz, a keringési problémák, az életkor, valamint az […]

Több fronton kell harcolnod

A cellulitisz vagy narancsbőr a nők 80%-ánál jelentkezik, ami nem csak esztétikailag zavaró, de vízvisszatartással és a kötőszövet idő előtti öregedésével járó folyamat. A cellulit kialakulásában számos tényező játszhat szerepet: a hormonális változások, az örökletes hajlam, a mozgásszegény életmód, az egészségtelen táplálkozás, a stressz, a keringési problémák, az életkor, valamint az egyéni vérmérséklet. A narancsbőr ma már hatékonyan kezelhető, de nagyon fontos, hogy tested karbantartását időben kezdd el, hisz minél korábbi stádiumban csíped el a cellulitot, annál gyorsabb és látványosabb változásokat érhetsz el.

Élvezd a karcsúsító élményt! 

A narancsbőr kialakulása igen összetett folyamat, ezért a kezelésnek egyszerre több szinten kell történnie. A Danubius Health Spa Resort szállodákban ehhez minden a rendelkezésedre áll, és többféle intenzív testterápia közül választhatsz. A Danubius Anti-cellulit masszázs a bőr alatti kötőszövetben lévő zsírsejteket speciális masszírozó mozdulatokkal oszlatja szét, ami különösen akkor eredményes, ha megfelelő folyadékbevitellel és fitnesz programokkal is kombinálod. Ha szeretnél leszámolni a zavaró zsírpárnákkal, érdemes kipróbálnod a Wiener Aroma testtekercselést, melynek segítségével jó néhány centit veszíthetsz tested körvonalából. A természetes hatóanyagok közt található illóolajok, mint pl. a borsmenta, a mentol és a rozmaring beindítják a vérkeringést, és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ha fiatalosabb külsőre vágysz, kényeztesd magad a vörösbort és szőlőkivonatot tartalmazó fürdővel, ami hatékonyan regenerálja, illetve hidratálja a bőrödet, különleges természetes összetevői révén pedig anti-cellulit hatással is rendelkezik.

Bővebb infó: http://www.danubiushotels.hu/

cellulit2.jpg ()Töltődj fel energiával!

Pihend ki a mindennapok fáradalmait a hajdúszoboszlói gyógyszállodában, ahol egyedülálló wellness élményekkel is feltöltődhetsz. A kényeztető aromafürdők valódi testi-lelki felüdülést nyújtanak, és bőrfeszesítő-, alakformáló kezeléseket is igénybe vehetsz.  A Deluxe Kávé pakolás különösen a nyirokkeringésre hat, így a szervezetedben felgyülemlett káros anyagok a pangó vízzel távoznak. A kávé nem csak méregtelenít, hanem megelőzi a zsírmolekulák lerakódását és a cellulitisz tünetek kialakulását. A Hotel Silverben kipróbálhatod az aromaolajos testmasszázsokat is: a narancsbőr elleni küzdelemben hatékony segítséget nyújthat a borostyán, a komló, a mogyorólevél és a mezei zsurló olajokból összeállított kezelés. A növények értékes hatóanyagai a bőr belsejébe hatolva felgyorsítják a lerakódott zsír lebontását, élénkítik a vérkeringést, mely fokozza a sejtek anyagcseréjét.

Bővebb infó: http://www.hotelsilver.hu/

Varázsold formásabbá a tested!

A tavaszi fáradtság tüneteinek enyhítésére aligha létezik jobb ellenszer, mint egy aktív pihenéssel eltöltött tapolcai hétvége. A Hunguest Hotel Pelion egy négyhektáros parkban található, a gyógybarlang felett, melyhez a szállodából közvetlenül fedett folyosón juthatsz el.  A testi és szellemi megújuláshoz wellness kezelések széles palettája áll rendelkezésedre. Tapasztald meg az ázsiai szépségápolás filozófiájának titkát, és add át magad a Scen Tao lávaköves masszázs élményének, ami erősíti a bőröd saját védelmét, valamint természetes egyensúlyának megtartását.  Ha egy igazán hatékony megoldást keresel a lerakódott zsírtömegek és a narancsbőr ellen, próbáld ki a 2 stádiumból álló BABOR cellulit kezelést, ami fokozza az anyagcserét, a vérkeringést, és segíti a nem kívánt zsírtartalékok lebontását. A tavasz a méregtelenítés időszaka, ezért jutalmazd meg magad a Volcanic fango kezeléssel, ami optimalizálja bőröd természetes védekezőképességét.

Bővebb infó: http://www.hunguesthotels.hu/


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X