Főoldal > SZÉPSÉG > Különleges bőrápolókat teszteltük

Különleges bőrápolókat teszteltük

ajakfürdőgolyókézkrém
0

Írta: and

Avéne Termálvíz spray A forrásból feltörő termálvizet zárták palackba steril körülmények között. Az érzékeny bőr számára fejlesztették ki, lágy, gyengéd ápolást nyújt. Használata egyszerű, egyedülálló összetételének köszönhetően pedig számos bőrproblémára gyógyírt jelent – alkalmazhatjuk arcpírre, irritációra, szőrtelenítés és arctisztítás után, de húzódásra, napégésre és pelenkakiütésre is hatásos. Fújd a bőrödre, majd 2-3 másodperc után itasd […]

Avéne Termálvíz spray

A forrásból feltörő termálvizet zárták palackba steril körülmények között. Az érzékeny bőr számára fejlesztették ki, lágy, gyengéd ápolást nyújt. Használata egyszerű, egyedülálló összetételének köszönhetően pedig számos bőrproblémára gyógyírt jelent – alkalmazhatjuk arcpírre, irritációra, szőrtelenítés és arctisztítás után, de húzódásra, napégésre és pelenkakiütésre is hatásos. Fújd a bőrödre, majd 2-3 másodperc után itasd fel.

Kipróbáltuk: a hatás szinte azonnal érezhető: lány, bársonyos bőr és még az arcszín is megváltozik, megtelik élettel. Oldja a bőr feszülését és érzékenységét. Sminkeltávolítás után visszaadja a bőr természetességét.

avene.jpg ()Stenders erdei gyümölcs – joghurt fürdőgolyó

A Stenders tud valamit: az erdei gyümölcsöket, lufa darabokkal és szőlőmagolajjal, valamint természetes tengeri sóval egy golyóba zárták, hogy otthon élvezhessük miután a fürdővízbe dobjuk. Hatóanyagai puhítják, tonizálják és hidratálják a bőrt, aromája oldja a stresszt, energiával tölt fel. Nem tartalmaz tartósítószert és ásványi olajokat.

Kipróbáltuk: könnyen feloldódik, nem hagy nyomot a kádon, az illata varázslatos és nagyon tartós. A fürdőszobában órákig lehet érezni, de a bőrödön még másnap is. Puhítja, bársonyossá varázsolja a bőrt, és nem szárít.

Crabtree & Evelyn hand therapy

A kezünkről hajlamosak vagyunk elfeledkezni, pedig az idő múlása és a nem megfelelő hidratáltság kézfejünkön mutatkozik meg először. A világhírű családi vállalkozás termékei ma már itthon is elérhetőek. Ha kezeiden eddig semmi sem segített, próbáld ki a La Source kézkrémet, amely sheavaj tartalmának köszönhetően garantáltan hatékony lesz.

Kipróbáltuk: nem zsíros, könnyű textúrájú, gyorsan beszívja a bőr, kellemes az illata, a végeredmény pedig makulátlanul selymes bőr. A hatása hosszantartó, használat után azonnal beszívódik. A kellemes illat órákig a kezünkön marad és egy-két nap után már egyértelműen érezni lehet a különbséget a bőrünkön.

loccitane.jpg ()L’Occitane – Shea Moisturising Lip Balm

A sheavajban gazdag organikus ajakbalzsam táplálja, helyreállítja és védi a kicserepesedett és kiszáradt ajkakat. Ajkaink újra teltek, rugalmasak és puhák lesznek.

Kipróbáltuk: sokan azért nem szeretik az ajakápolókat, mert ódzkodnak az ízétől, vagy az összetevőktől, melyek a szervezetünkbe kerülhetnek. Ennek a lipbalm-nak nincs rossz íze és összetevőinek köszönhetően bárki nyugodtan használhatja. A textúrája lágy és valóban selymes és hidratált lesz az ajkunk tőle.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X