Főoldal > SZÉPSÉG > Készítsd fel a hajkoronád a télre!

Készítsd fel a hajkoronád a télre!

hajpakolásszépségtöredezett
0

Írta: and

Az egyre hidegebb, nyirkosabb és szelesebb idő bizony nem kíméli a hajunkat. A nyáron megszokott lazaság már nem megengedett, nagyon alaposan oda kell figyelni a megfelelő ápolásra, hogy az időjárás ne tehesse tönkre a hajkoronádat. Nagyon fontos, hogy minden hajmosás után tegyél fel ápoló pakolást vagy balzsamot, ami segít regenerálni a hajszálakat, megvédi őket a […]

Az egyre hidegebb, nyirkosabb és szelesebb idő bizony nem kíméli a hajunkat. A nyáron megszokott lazaság már nem megengedett, nagyon alaposan oda kell figyelni a megfelelő ápolásra, hogy az időjárás ne tehesse tönkre a hajkoronádat.

Nagyon fontos, hogy minden hajmosás után tegyél fel ápoló pakolást vagy balzsamot, ami segít regenerálni a hajszálakat, megvédi őket a kiszáradástól és a töredezéstől. Bár nem mindenki szereti, érdemes sapkát hordani, hiszen a nedves, hideg idő a lehető legrosszabb, ami történhet a hajaddal, ráadásul ma már nagyon menő darabokat is be lehet szerezni, amiket le se akarsz majd venni.

Fructis Gyümölcsolajos regeneráló pakolás

Igazi kényeztetés a hajnak. A teljes termékcsalád mindent megad a lokniknak, amire szükségük van. A gyümölcsolajos regeneráló hatékonyan kezeli a károsodott, száraz, érzékeny hajat. A sárgabarackmagból és avokádóolajból kivont gyümölcskoncentrátum a hajszálak mélyére hatol, és onnan állítja helyre a mikro repedéseket. A termék speciálisan, belülről erősíti a hajszálakat, egyedülálló összetételének köszönhetően pedig simává, selymes tapintásúvá varázsolják őket.

Megvásárolhatod: drogériákban, ára 1150 forint.

hajkoronacikk.jpg ()SYOSS Repair Therapy pakolás

A Repair Therapy egy szintén nagyon jó ápoló termékcsalád kifejezetten a száraz, törékeny, igénybevett haj számára. Ápoló összetevőinek és különleges formulájának köszönhetően kijavítja a haj károsodásait, erősíti, és egészségesen fénylővé teszi azt. Ez az intenzív hajpakolás már két perc alatt csodát tesz a frizuráddal. Nem csak regenerálja a károsodott haj szerkezetét, hanem segít megakadályozni a töredezést is.

Megvásárolhatod: drogériákban, ára 1299 forint.

Logona Hajregeneráló kúra jojobával

A rendkívüli ápolást igénylő haj számára kifejlesztett termék. Csalánkivonatot, jojobát és értékes növényi olajokat tartalmaz, melyek intenzív ápolást nyújtanak a haj gyökerétől a végéig. A jojoba rendkívül gazdag vitaminokban, így amellett, hogy a károsodott hajat képes rövid idő alatt helyreállítani, a meglévő egészséges hajszálakat is megóvja az esetleges sérülésektől.

Megvásárolhatod: gyógyszertárakban, 3020 forintért.

Babé extra gyengéd sampon ph5.5

Minden hajtípusra ajánlott, igazán kímélő sampon, de leginkább a roncsolódott, töredezett loknikra van jó hatással. Télen valódi gyengédségre van szüksége minden hajtípusnak, akár erős, akár vékony szálú, ezt pedig ettől a terméktől biztosan megkapod. Kíméletesen tisztít, emellett nagyon jól hidratál, helyrehozza a töredezett hajvégeket. Mindennapos használatra is alkalmas, nem szárít, sőt, selymessé és fényessé teszi a hajkoronád. Különböző haj- és fejbőr problémák kezelésének kiegészítésére is használhatod.

Megvásárolhatod: gyógyszertárakban, 2770 forintért.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Villámgyors fogyás tablettákkal (x)

(T)egyél a menstruáció előtti panaszok ellen!

Top 6 zsírégető étel


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X