Főoldal > SZÉPSÉG > Őszi trendtippek: ezt viseld, hogy karcsúbbnak tűnj!

Őszi trendtippek: ezt viseld, hogy karcsúbbnak tűnj!

divatfehérneműfeketemagassarkúmelltartónadrágtrend
0

Írta: and

Kedvencünk: a mélykék és a smaragdzöld Bár a fekete szín idén ősszel is rendkívül sikkes, ha úgy érzed, nem szeretnél tetőtől talpig feketében tündökölni, válassz sötét, egyszínű árnyalatokat, ha egészruhát vagy blézert veszel. Az idén ősszel divatos árnyalatok közül a sötét, mélykék és a piros szín remekül áll a szőkéknek és a feketéknek, a vörösek […]

Kedvencünk: a mélykék és a smaragdzöld

Bár a fekete szín idén ősszel is rendkívül sikkes, ha úgy érzed, nem szeretnél tetőtől talpig feketében tündökölni, válassz sötét, egyszínű árnyalatokat, ha egészruhát vagy blézert veszel. Az idén ősszel divatos árnyalatok közül a sötét, mélykék és a piros szín remekül áll a szőkéknek és a feketéknek, a vörösek és a barnák pedig próbálják ki a smaragdzöld árnyalatot.  

Központban: a felsőtest

A körte alakúak táborába tartozol? Ha a felsőtestedre irányítod a figyelmet egy csinos, V-alakú dekoltázzsal (és egy feltűnő nyaklánccal), vagy egy trendi mintával (ősszel a pöttyök és a csillagok egyaránt szuper választásnak bizonyulnak), és a lábadra egy jó szabású, egyenes vonalú szövetnadrágot, vagy egy A-vonalú (esetleg ceruza–) szoknyát húzol, nem kell amiatt aggódnod, hogy aránytalan leszel. pottyosszoknya.jpg ()Ha hasban vagy erősebb, figyelj arra, hogy ne viselj derékövet, és az enyhén bővebb fazonú felsőket, tunikákat testhez álló nadrágokkal társítsd.

Nyitott orrú magassarkú

Régóta tudjuk, hogy a magas sarok hosszabbnak mutatja a lábat, és a feneket is formásabbá teszi. Éppen ezért érdemes beruháznod egy minimum 5-6 centis, nyitott orrú, kényelmes bőr lábbelire, ami a hétköznapokon és különleges alkalmakon is egyaránt remekül mutat a lábadon.

A siker titka: egy jó farmer

Egy igazán jó farmer hosszú évekig ruhatárunk alapja lehet, viszont nem árt, ha vásárlásnál betartunk pár alapszabályt. Fontos a jó méretválasztás: ne vegyél meg hiúságból egy két számmal kisebb darabot! Amikor felpróbálod a nadrágot, ne feszüljön pattanásig rajtad, legyen enyhén bő, épp hogy kényelmes. Semmiképpen se vegyél meg olyan darabot, ami túlságosan csípő fazonú, vagy oldalt kibuggyansz belőle. Viselj egyenes szárú (nem is répa, nem is trapéz), enyhén magasított derekú fazont, ami ha az élére van vasalva, még jobban karcsúsít.

alakforma.jpg ()+Alakformáló fehérneműk

Nem mindegy, mi van a ruha alatt. Mára a fehérneműboltok kínálata korlátlan: nem csak alakformáló bugyit, de harisnyát, alsóruhát, és melltartót is kaphatsz. A termékek innovatív tulajdonsága, hogy körkötöttek, így nem üt át a varrásvonaluk a ruhán, ezért a legszűkebb felső vagy ruha alatt is láthatatlanok maradnak.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X