Főoldal > SZÉPSÉG > A nyár legjobb szépségápolási termékei

A nyár legjobb szépségápolási termékei

hajápolásnyárparfümszépség
0

Írta: and

A gyönyörű hajkoronáért L’Occitane Repairing Smoothing Gloss (5290 Ft) A száraz és töredezett haj a múlté lehet a L’Occitane legújabb termékével. A Smoothing Gloss megóvja a hajad a negatív hatásoktól, simává varázsolja a hajszál külső rétegét és elképesztően selymessé és könnyűvé teszi a loboncod. A Gloss ötféle olajesszenciát (többek közt levendulát, ilang-ilangot, édes narancsot), eper […]

A gyönyörű hajkoronáért

L’Occitane Repairing Smoothing Gloss (5290 Ft)

A száraz és töredezett haj a múlté lehet a L’Occitane legújabb termékével. A Smoothing Gloss megóvja a hajad a negatív hatásoktól, simává varázsolja a hajszál külső rétegét és elképesztően selymessé és könnyűvé teszi a loboncod. A Gloss ötféle olajesszenciát (többek közt levendulát, ilang-ilangot, édes narancsot), eper és AHA esszenciát rejt magában, így nem csoda, hogy különlegesen csillogó, természetes fényt  kölcsönöz a hajnak, kisimítja azt, és ha folyton küzdesz a pára hatására begöndörödő tincseiddel, most ezt a szepseg7.jpg ()problémát is orvosolhatod. Megvédi a hajad szerkezetét, még akkor is, ha gyakran teszed ki a hajszárító és a hajvasaló káros hatásainak.

L’Occitane Volimizing Shampoo (5290 Ft)

Öt, különböző esszenciálisolajban (például rozmaring, menta és fenyő) bővelkedik, de kukorica kivonatot is rejt magában, amelynek köszönhetően a frizurád rendkívül rugalmas lesz. Ha káprázatos, dús hajkoronára vágysz, a L’Occitane újdonságával garantált a siker, hiszen még az élettelen hajat is új erővel tölti fel, felpezsdíti azt. Rendszeres használatával a hajad visszakapja régi tartását és fényét.

Változtass a hajszíneden!

szepseg6.jpg ()Syoss Mixing Color (1799 Ft)

Eddig csak a fodrászod szakértő kezeire merted rábízni a fürtjeid színezését? Való igaz, a csodás és vibráló hajszínek megalkotása, amelyek egyenletesek is egyben, tényleg a fodrászok kiváltsága volt, eddig. De mostantól magad is elkészítheted a saját, profi minőségű hajfesték keveréket, hála a Syoss forradalmian új készítményének. Az árnyalatokat te keverheted össze, így harmonizáló és lenyűgöző eredményeket állíthatsz elő, mivel eleve két harmonizáló színtónust vihetsz haza a boltból, amelynek vegyítéséből jön létre az egyedi árnyalat. A Syoss Mixing Color hajfestékével a hajszíned minden nap olyan lehet, mintha most léptél volna ki a kedvenc fodrászszalonodból.

szepseg3.jpg ()Avon Advance Techniques Professional Hair Color (1239 Ft)

Az Avon is előrukkolt egy újdonsággal a hajfestés terén. Ez a háromlépéses hajfesték ápolja a hajat, miközben egészséges és ragyogó, gazdag árnyalattal vonja be a frizurád. A tökéletes szín elérése érdekében a termék feltölti a sérült hajszálakat, így tehetsz szert majd a gyönyörű hajszínre. A benne lévő hidratáló összetevők ápolják a fejbőrt is, miközben a polimerek védőréteget alkotnak a hajszálak teljes hosszán. A cseppmentes krém állagnak köszönhetően a mikropigmentek mélyen behatolnak a haj szerkezetébe, így garantált a lenyűgöző hajszín. A shea vajban gazdag utókezelő megóvja a frissen festett, élénk hajszínt, és selymes tapintást kölcsönöz a hajnak.

Illatozz úgy, mint a sztárok!

Dazzling Darling (7099 Ft)

szepseg5.jpg ()Az aprócska termetű, ám annál csodásabb hangú Kylie már több illatot is piacra dobott, a Dazzling Darling a legújabb a sorban. A parfüm az ausztrál énekesnő különleges és elegáns kisugárzását adja vissza. A Dazzling Darling egy irizáló, fűszeres jegyeket felvonultató illat, érzéki felhangokkal tarkítva, Kylie elsöprő szépségét és vonzerejét hűen jeleníti meg. Az énekesnő így nyilatkozott a nevével fémjelzett parfümről: „Minden nő megérdemli a csillogást! A Dazzling Darling nőies, magával ragadó illat, a belülről jövő önbizalmat éleszti fel, így könnyedén ragyoghatsz!”  Az illat a finom nőszirom köré szerveződik, mégis először a fűszeres piros borsot érezzük meg, ezt pedig az Açai bogyók egzotikus aromája és az ibolya illata teszi harmonikussá. A szívillatban a gyengéd rózsacsokor, és a szenvedélyes golgotavirág illata bontakozik ki. A buja pézsma, a kasmír és a szantálfa a parfüm mély és meleg oldalát hozza elő, ezzel válik teljessé az illat. A parfüm örök kedvenc lesz, hiszen ha reggelente néhány cseppet magadra fújsz, egész nap ragyogni fogsz.

szepseg4.jpg ()Reveal the Passion by Halle Berry (7289 Ft)

Halle Berry szerint semmi sem teszi vonzóbbá és gyönyörűbbé a nőt, mint a belülről jövő magabiztosság. De erre a magabiztosságra egy fantasztikus parfümmel is rásegíthetsz. Az Oscar-díjas színésznő perzselő oldalát ismerhetjük meg az illat segítségével. A Reveal the Passion-nel, nevéhez illően, a szenvedélyt sugározhatod a külvilág felé. A nőiességet, érzékiséget tükröző parfüm az elbűvölő virágillatok kontrasztjára épül. A fejillatban megtaláljuk az olasz bergamott és a Dewfruit illatát, a szív illatban fehér magnólia és mangosztán ötvöződik, ezeket pedig körülöleli az okumé, a pacsuli és pézsma aromája.

 

 

szepseg2.jpg ()Adidas Happy Game (3599 Ft)

A Happy Game az Adidas legújabb, vidám és egyben energikus illata, amelyet egyenesen neked találtak ki, ha sportos és aktív vagy, és imádod magad új kalandokba belevetni. Virágos, gyümölcsös, citrusos illat, amelyben tökéletesen egyesül a nőiesség és az energikusság. A dinnye, áfonya és a mandarin virágának aromája játékosan elegyedik a frézia, jázmin és a tűzvirág illatával.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X