Főoldal > SZÉPSÉG > 5 tipp, hogy 5 perc alatt fantasztikus legyen a frizurád

5 tipp, hogy 5 perc alatt fantasztikus legyen a frizurád

frizurahajformázásreggelszáraz sampon
0

Írta: and

1. Ha szorít az idő, hagyd a sampont! Idő híján felejtsd el a samponozást, öblítést és ezen műveletek ismétlését, vesd be inkább a száraz sampont! Nagyszerű termék, mellyel zuhanyzáskor értékes perceket spórolhatsz meg, ráadásul a festett haj is tovább ragyog, ha csökken a hajmosások száma. Egyszerűen permetezd a száraz sampont a hajtövekre, így a felesleges […]

1. Ha szorít az idő, hagyd a sampont!

Idő híján felejtsd el a samponozást, öblítést és ezen műveletek ismétlését, vesd be inkább a száraz sampont! Nagyszerű termék, mellyel zuhanyzáskor értékes perceket spórolhatsz meg, ráadásul a festett haj is tovább ragyog, ha csökken a hajmosások száma. Egyszerűen permetezd a száraz sampont a hajtövekre, így a felesleges zsír felszívódik, majd a kezeddel borzold össze a tincseket, hogy egyenletesen eloszlasd a készítményt, és már indulhatsz is.

Wellness Cafe tipp: Tony and Guy Felfrissítő száraz sampon spray (2390 Ft)

5tippegy.jpg ()2. Válaszd a természetes hullámokat!

Óvd meg a hajad a hő káros hatásaitól, végy búcsút a hajvasalótól, és dolgozz a természet adta loknikkal. A reggeli frizurakészítés gyerekjáték, ha a hajzatodat bevonod a hajtőtől egészen a végekig víz-alapú hajformázóval, majd az ujjaiddal varázsolsz laza hullámokat a frizurádba. Ezzel a nyarat idéző hajkölteménnyel rekord idő alatt készülsz el.

Wellness Cafe tipp: COF Jacques- szőlős hajwax (2900 Ft)

5tippketto.jpg ()3. Próbáld ki a fonatokat!

Legkönnyebben úgy szelídítheted meg rakoncátlan loboncodat, ha alkalmazod az újra trendi fonási technikákat. Szinte megzabolázhatatlan a hosszúra nőtt frufrud? Fond be, seperd oldalra, és tűzd meg a végét hajcsattal. Nincs időd megmosni a hajad? Készíts belőle oldalsó fonatot! Meg fogsz lepődni mennyire feldobja a mindennapok egyszerű szettjeit egy jól eltalált fonat.

4. Meríts ihletet!

Ha reggelente tanácstalanul állsz a tükör előtt, hogy mit kezdj a hajkoronáddal, nyugodtan meríts ihletet másoktól! Gyors és elbűvölő megoldás a fejtetőre helyezett konty, ami néhány perc leforgása alatt kivitelezhető. Ezt a stílust, amit úton-útfélen és a különböző „street-stlye” divattal foglalkozó blogokban is láthatunk, könnyű megcsinálni. Csak fogd a hajad a fejtetőn szoros lófarokba, és csavard a copf töve köré, így az úgy fog festeni, mint egy kisebb zsemle. A teljes kontyot rögzítsd egy rugalmas gumival és már kész is.

5tippharom.jpg ()5. Térj vissza a kiegészítőkhöz!

Ha semmi sem válik be, még mindig ott van egy jó öreg kiegészítő, amellyel elkendőzhetők a hajbajok. Szerencsére a fedora kalap visszatér ebben a szezonban. A munkában párosítsd a fedorát egy fehér pólóval és egy trendi piros midi szoknyával, vagy ha kifinomult parti szerelést szeretnél összeállítani, válassz hozzá egy káprázatos magassarkút. A kalap mellett húzz szürke toppot, egy leggingst, kapj fel egy lapos talpú cipőt, és már kész is van a hétvégi szaladgálós viseleted.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X