Főoldal > SZÉPSÉG > Feszes popsi, sima combok: hozd formába magad!

Feszes popsi, sima combok: hozd formába magad!

bőrápoláscellulitiszkontúrkezelésnarancsbőr
0

Írta: and

Szépülj fókuszált ultrahanggal! Rengeteg nő szenved a hason, popsin vagy a combokon megjelenő csúnya cellulitisztől és nem kívánt gödröcskéktől. A narancsbőr nem csupán idősebb korban jelentkezhet, hiszen nagyon sok fiatal, vékony nőnél is megfigyelhető a kritikus testrészeken. Ha nem étkezel egészségesen, keveset mozogsz, és folyamatos stresszben élsz, zöld utat adsz a túltelített zsírsejteknek, melyektől bőröd […]

Szépülj fókuszált ultrahanggal!

Rengeteg nő szenved a hason, popsin vagy a combokon megjelenő csúnya cellulitisztől és nem kívánt gödröcskéktől. A narancsbőr nem csupán idősebb korban jelentkezhet, hiszen nagyon sok fiatal, vékony nőnél is megfigyelhető a kritikus testrészeken. Ha nem étkezel egészségesen, keveset mozogsz, és folyamatos stresszben élsz, zöld utat adsz a túltelített zsírsejteknek, melyektől bőröd rugalmatlan, szivacsos és egyenetlen lesz.

„A kontúrkezelés tulajdonképpen abban segít, hogy tested saját maga szabaduljon meg a felesleges zsíroktól és a narancsbőrtől” – mondja Kácsor Csenge kozmetikus, testkezelő.
„A magas intenzitású ultrahangos terápia lényege a zsírsejtek lebontása külső lökéshullámok által. A fókusz mélységében lévő zsírsejtek a hőhatás révén szétrepednek, mely valódi zsírbontást jelent. Az első fázisban a berendezés kezelőfejét ráhelyezzük az érintett területre, majd a pontosan beélesített ultrahang hullámok segítségével kb. 1,5 cm mélyen megbontjuk a bőr alatti zsírszöveteket.

A második szakaszban a kezelt részekre rugalmas szalagokkal további ultrahangos kezelőfejeket teszünk, melyek a nyirokkeringés beindításával eltüntetik a lebontott zsírsavakat, a maradványokat, így meggátolják azok ismételt lerakódását.”

popsicikk.jpg ()Egyszerű alakformálás a tökéletesebb idomokért

Más alternatív, nem műtéti beavatkozásokkal szemben a kontúrkezelés a zsírsejtek lebontását és számuk végleges csökkentését eredményezi, és nem a zsírraktárok átmeneti kiürülésével fejti ki látványos hatását. A módszer a zsírsejtek hatékony roncsolásával úgy tünteti el a felesleget, hogy közben a környező szövetek, erek és idegek nem károsodnak. A klasszikus zsírleszíváshoz hasonlóan tartós eredményt kínál, hiszen a zsírszövetek ténylegesen, biztonságosan eltávolításra kerülnek, így szervezeted természetes fiziológiai és metabolizációs mechanizmusai újra működésbe lépnek.

Wellness Cafe tipp: A kontúrkezelés önmagában nem fogyaszt, ám az alakodat látványosan formálja, és centikben mérheted az eredményt.

Fájdalommentes, gyors segítség

A kezelés időtartama kb. 45 perc, az eredményt pedig akár a második alkalom után, saját szemeddel is érzékelheted – vélekedik szakértőnk. Ha egész nap a gép előtt ülsz, vagy nincs időd edzőterembe járni, esetleg étkezési szokásaidon nehezen tudsz változtatni, az ultrahangos kezelés pár héten belül és látványosan veszi fel a harcot a zsírpárnácskák, a narancsbőr ellen.

Wellness Cafe tipp: www.konturkezeles.hu, www.solangekozmetika.hu/HU/test_2.html

Szakértőnktől itt kérdezhetsz: www.contoursysteme.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X