Főoldal > SZÉPSÉG > Készítsd fel a bőröd a hűvös időre!

Készítsd fel a bőröd a hűvös időre!

0

Írta: and

Alapozz személyre szabottan! A szépségipar minden bőrtípusra és problémára számtalan innovatív megoldást kínál, ám az alapozó választásakor ügyelj arra, hogy mindig bőröd tónusával azonos színűt válassz. Ezt a nyaknál tudod a legjobban ellenőrizni. Szemeid környékére ujjbeggyel, finoman vidd fel az alapozót, arcodon pedig körkörös mozdulatokkal oszlasd el. Dekoltázsodra is tehetsz egy keveset, hogy tökéletes és […]

yvesrocherbase.jpg ()Alapozz személyre szabottan!

A szépségipar minden bőrtípusra és problémára számtalan innovatív megoldást kínál, ám az alapozó választásakor ügyelj arra, hogy mindig bőröd tónusával azonos színűt válassz. Ezt a nyaknál tudod a legjobban ellenőrizni. Szemeid környékére ujjbeggyel, finoman vidd fel az alapozót, arcodon pedig körkörös mozdulatokkal oszlasd el. Dekoltázsodra is tehetsz egy keveset, hogy tökéletes és természetes végeredmény születhessen.

A rózsa szépsége és eleganciája inspirálta a Couleurs Naute termékcsalád új alapozóját, melyekben a rózsakivonat remek hatása párosul a jól megszokott Yves Rocher minőséggel. A rózsaolajjal, damaszkuszi rózsakivonattal és rózsavízzel gazdagított alapozó pillanatok alatt elfedi a mimikai ráncokat, bőrhibákat, eltünteti a kitágult pórusokat és a fáradtság apró jeleit. Folyékony állaga kellemesen könnyed, egyszerűen felviheted és gyorsan felszívódik a bőrödbe. A nyom nélküli korrektor tökéletesen fed, és hosszantartó hatást biztosít. Lágy, krémes formulája szépen felvihető, gyorsan beivódik, valamint észrevétlen fedést biztosít.

Az alapozó ára: 4190 Ft

A korrektor ára: 2850 Ft

Wellness Cafe tipp: L’Oréal Paris Infallible Stick (2399 Ft), Lancome Teint Miracle alapozó (10 500 Ft), Vichy Aerateint Fluid természetes hatású alapozó (4270 Ft)

lapraire.jpg ()Feszesítsd arcbőrödet!

Tüntesd el az apróbb bőrhibákat: keress lágy textúrájú termékeket, melyek tartós fedést biztosítanak és feszesítik bőrödet. Az Yves Rocher bőrfeszesítő alapozó szérum fényt és ragyogást kölcsönöz a kisimult arcbőrnek. Négyféle rózsakivonattal és bőrérzékeny formulájával akkor is csodákra képes, ha érzékeny vagy a kencékre. A rózsafaolajban található jótékony zsírsavak megerősítik a bőrsejtek falait, így feszesebbé varázsolják a bőrt, a damaszkuszi rózsakivonat pedig egységesíti az arcszínt, és visszaadja annak természetes fényét. A rózsavíz kisimító, nyugtató és lágyító hatású, így arcodnak egész napra utolérhetetlen ragyogást biztosít. 

A 30ml-es pumpás flakon ára: 4890 Ft

Wellness Cafe tipp: La Prairie White Caviar Illuminating (99 900 Ft), Payot Design Lift Visage restrukturáló krém (16 900 Ft), Face Lift Powder and Activator (18 250 Ft)

estée.jpg ()Harcolj a ráncok ellen!

A stressz, a környezeti ártalmak, a mozgásszegény életmód és a helytelen táplálkozás előbb-utóbb megbosszulja önmagát, és arcodat ráncokkal, foltokkal csúfíthatja el. Ne várd meg a kés villanását, élj egészségesen és használj olyan termékeket, melyek sikerrel veszik fel a harcot az öregedés ellen. Az Yves Rocher Cure Solutions Elixir 7.9 egy forradalmi arcápoló, mely képes megduplázni az összes eddigi bőrápolóinak öregedésellenes hatását. Erőteljesen javítja a bőr biológiai alkotóelemeinek megújulását és újrastrukturálását. A hét aktív növényi kivonatból és kilenc bejegyzett anti-age szabadalomból álló termék, minden erejét egyetlen cseppbe koncentráltan nyújtja a bőrödnek. A terméket reggel és este használd, a szokásos arcápolás mellett, így emelheted öregedésgátló erejét. Kúraszerűen is alkalmazhatod, évente két-három alkalommal, 1 hónapon keresztül a bőr igényeinek megfelelően.

A 15 ml-es csepegtető flakon ára: 6900 Ft

Wellness Cafe tipp: Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Synchronized Complex (14000 Ft), GNLD Anti-Aging kollagén krém (7800 Ft), Guinot Age Nutritive mélytápláló anti-aging krém (33 900 Ft)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X